Dalyvaujame konferencijoje ,,Šiuolaikinė farmacija: lūkesčiai, iššūkiai ir idėjos“

Dalyvaujame konferencijoje ,,Šiuolaikinė farmacija: lūkesčiai, iššūkiai ir idėjos“

Spalio 25 d. mūsų atstovai dalyvavo tarptautinėje mokslinėje praktinėje konferencijoje ,,Šiuolaikinė farmacija: lūkesčiai, iššūkiai ir idėjos. 2019 m. ruduo.“ LSMU Farmacijos fakultete, kurioje pristatėme Boderm medicininės paskirties priemones.

Boderm S.A. – tai pažangi farmacinė kompanija iš Graikijos, jau 15 metų užsiimanti vaistų, medicinos prietaisų, maisto papildų ir kosmetikos gamyba. Kompanijos siekis – inovatyvūs ir aukštos kokybės produktai, padedantys pagerinti žmonių sveikatą bei gyvenimo kokybę.

Kartu su Boderm Laboratories (Boderm S.A. grupės narys) produktai kuriami ir gaminami pilnai sertifikuotoje aplinkoje – įmonės veikla atitinka tarptautinius GMP (Geros Gamybos Praktikos) ir ISO standartus. Visi medicinos prietaisai, skirtingai, nei kosmetikos gaminiai, yra sertifikuoti, turi CЄ ženklinimą (gaminys atitinka esminius Europos normų reikalavimus dėl sveikatos, naudojimo saugos ir aplinkos apsaugos), o tai reiškia , kad prieš patenkant į rinką, jie yra griežtai tikrinami ir kontroliuojami atitinkamų institucijų.

Susiję prekės

All comments