Pažangūs probleminės odos gydymo būdai, priežiūra ir prevencija su ARKANA neurokosmetika

Pažangūs probleminės odos gydymo būdai, priežiūra ir prevencija su ARKANA neurokosmetika

Pažanga | Revoliucija | Inovacija 
ARKANA neurokosmetika – efektyvios odos priežiūros ateitis. 
 
Šio klinikiniais tyrimais paremtos kosmetikos ženklo neurofilosofija garantuoja unikalias ir veiksmingas procedūras grožio rinkoje. 
 
Visus odos priežiūros specialistus, siekiančius visapusiškai kelti savo kompetencijų lygį bei gilinti žinias, kviečiame į balandžio 23 d. vyksiančią ARKANA konferenciją Kaune su šio neurokosmetikos ženklo atstovais! 

Konferencijos metu žinias gilinsite aktualia tema – kaip odos priežiūros specialistai gali gydyti ir suvaldyti aknės bei rožinės problemas savo kabinete neurokosmetikos terapijų pagalba pavasario-vasaros sezono metu. ARKANA prekinio ženklo atstovė, turinti ilgametę patirtį ARKANA neurokosmetikos produktų kūrime, pristatys šias problemas sprendžiančius ingredientus bei konkrečias priemones ir procedūras. 
Konferencijos dalyviai turės išskirtinę progą susipažinti su inovatyvia specializuota dermokosmetikos linija – egzosominio restruktūrizavimo, biostimuliuojančia procedūra ADVANCED THERAPY.

ARKANA yra pirmasis prekės ženklas pasaulyje, Advanced Therapy odos terapijoje naudojantis revoliucinį patentuotą ExoComplex® – unikalų koncentruotą egzosomų kompleksą, gautą iš ekologiškų raudonųjų apelsinų, granatų ir vynuogių. Šis kompleksas liofilizuotas ir stabilizuotas trehalozės tirpalu – tai užtikrina vertingiausių ir aktyviausių egzosomų gavimą.  

Mūsų klientams jau puikiai pažįstama lektorė Indrė Buslienė atliks parodomąją procedūrą, leidžiančią dalyviams iš arčiau susipažinti su ARKANA terapijų efektyvumu ir subtilybėmis. 

Renginio metu jūs turėsite galimybę praplėsti savo kompetencijų ribas 360 laipsnių kampu! Plataus pripažinimo sulaukusi biomedicinos mokslų daktarė Sandrija Čapkauskienė savo pranešime aptars maisto produktus, skatinančius uždegiminius procesus organizme, o kartu ir aktyvinančius aknės bei rožinės simptomus. Bus atkreipiamas dėmesys į tai, kokie vitaminai, mineralai bei maisto produktai būtini siekiant mažinti uždegimą organizme, o kartu ir aknės bei rožinės pasireiškimo aktyvumą. 

Šioje konferencijoje taip pat įgysite žinių bei išvysite praktinį pritaikymą kaip užtikrinti tolimesnę kliento odos priežiūrą už kabineto ribų, naudojant mineralinę dekoratyvinę kosmetiką. Profesionali makiažo meistrė ir lektorė Kamilė Kleivaitė supažindins kuo mineralinė kosmetika naudinga odai ir kaip esant odos problemoms mineralinę kosmetiką galima pritaikyti konkrečiu odos problemos ar tipo atveju, taip ne tik suteikiant daugiau pasitikėjimo ir komforto klientui, bet ir maksimaliai užtikrinant ir pratęsiant kabinete atliktų procedūrų rezultatą. Kamilė ne tik dalinsis teorinėmis žiniomis, bet ir pristatys produktų panaudojimo galimybes praktikoje. 


Renginio metu dalyvių taip pat lauks malonios staigmenos bei ypatingi pasiūlymai! 

LEKTORIAI: 
Agnieszka Świerzko – ARKANA prekinio ženklo atstovė, turinti ilgametę patirtį ARKANA neurokosmetikos produktų kūrime, rinkodaroje ir dalyvavime mokslinių tyrimų projektuose. Kosmetologė, turi biotechnologijų magistro laipsnį. 

Sandrija Čapkauskienė – biomedicinos mokslų daktarė, Lietuvos sporto universiteto docentė, dietistė, knygų autorė, lektorė, jau 16 metų dalinasi savo žiniomis su žmonėmis ir mitybos pagalba padeda atrasti sveikatai naudingus sprendimus. 

Indrė Buslienė –   kosmetologė, dėstytoja, praktikė, turinti LSMU slaugos bakalauro diplomą, Kauno kolegijos profesinio bakalauro diplomą ir Kauno aukštesniosios medicinos mokyklos diplomą. 

Kamilė Kleivaitė – vizažistė ir makiažo mokytoja, savo kelią pradėjusi mados fotosesijomis, o vėliau tapusi televizijos projekto „Lietuvos balsas” grimo komandos dalimi. Šiuo metu Kamilė priklauso vienai stipriausių Lietuvoje vizažistų komandų „Carolina.lt”. Kamilės darbai pasižymi gaivia ir skaisčia išvaizda, pabrėžiančia kiekvienos moters natūralų grožį. 
 
Renginio informacija trumpai: 
Kada? Balandžio 23 dieną. 
Priėmimas: nuo 10:30 iki 11:00. Prašome nevėluoti. 
Kaina: 45 Eur. Bilietą galite įsigyti čia: https://tikprofesionalams.lt/821-seminarai

Kur? MAGNUM verslo centras, A korpusas (Karaliaus Mindaugo pr. 38, Kaunas) 
Trukmė: 11:00-17:00 val. 

Konferencijos metu turėsite galimybę įsigyti atrinktus Arkana ir Youngblood prekinių ženklų produktus. Atsiskaitymas tik pavedimu. 
Turite klausimų? Susisiekite su savo regiono vadybininke! 
Klaipėda: [email protected] 
 

Susiję prekės

All comments