Youngblood prekės ženklo pristatymas

Youngblood prekės ženklo pristatymas

Prisijunkite prie mūsų ir leiskitės į kelionę, kurioje grožis susijungia su mokslu ir inovacijomis! Jūsų lauks aukščiausio lygio mokymai su pasaulinio lygio grožio ekspertais, gausus naujų žinių bagažas, nepamirštamos akimirkos, džiuginančios staigmenos bei įkvepiantis laikas bendraminčių profesionalų apsuptyje.
Laukiame Jūsų Youngblood pristatymo renginyje.

Renginio data: 2023 m. spalio 12 d., 10:30-17:30 val.
Registracijos renginio dieną: nuo 10:30 iki 11:30 val. Prašome nevėluoti.
Aprangos kodas: Cocktail dress
Renginio vieta: stilingajame Ego SPA, Birštone

JŪSŲ LAUKS:

GROŽIO PASLAPTYS: pasaulyje pripažintos aukščiausios kokybės Youngblood mineralinės kosmetikos pristatymas profesionalams. Kaip kiekvieną klientą išleisti su pasitikėjimu savimi?

RENGINIO VEDĖJA: Dovilė Urbanaitė – didžiausios moterų bendruomenės She Is Glowing Lietuvoje įkūrėja, verslininkė, asmeninio prekinio ženklo vystymo ekspertė.

PASAULINĖS KLASĖS GROŽIO EKSPERTAI: mūsų ypatingi svečiai iš Amerikos dalinsis savo žiniomis ir patirtimi, kaip Youngblood produktai keičia grožio industriją pasaulyje. Brittany Dailey turi daugiau nei 18 metų įvairios darbo patirties kosmetikos ir grožio industrijoje. Šiuo metu Brittany yra Youngblood Mineral Cosmetics viceprezidentė. Karolina Taraškevič-Bethel – Carolina Make Up Studio studijos įkūrėja, visame pasaulyje žinoma profesionali makiažo meistrė, Youngblood kosmetikos ambasadorė Lietuvoje.

IŠSKIRTINIAI PRAKTINIAI MOKYMAI: sužinokite, kodėl Youngblood yra pripažintas kaip grožio industrijos lyderis, kuris ne tik pabrėžia švarų grožį, bet ir užtikrina puikų produktų efektyvumą bei gerą odos būklę!
  • BRANDŽIAI ODAI: jauninantis „Glow” makiažas.
  • PROBLEMINEI ODAI: „nematomas“ mineralinis makiažas „No Makeup Makeup“, skirtas maskuoti bėrimus ir suteikti odai sveiką išvaizdą.
  • Mokymus išklausę dalyviai gaus žinias patvirtinantį sertifikatą.

PERTRAUKŲ METU:
Jūsų laukia stilingi užkandžiai ir putojantys gėrimai skambant DJ muzikai.

STAIGMENOS IR PASIŪLYMAI: paruošėme ypatingų pasiūlymų ir staigmenų renginio dalyviams. Renginį vainikuos Lietuvos Talentų dalyvių pasirodymas ir dovanos kiekvienam!
Dėmesio! Bilietų kiekis ribotas. Bilietai brangs jau rugsėjo 29 d.

ĮSIGYKITE ČIA

Susiję prekės

All comments