Grožio profesionalų renginys, nuskambėjęs per visą Lietuvą!

Grožio profesionalų renginys, nuskambėjęs per visą Lietuvą!

Spalio 12 d. Birštono EGO SPA tiesiog nutvisko - prabangioje YOUNGBLOOD pristatymo šventėje susirinko garsios Lietuvos moterys ir grožio profesionalės!

Renginį vedė puikiai žinoma verslininkė, didžiausios Lietuvoje moterų bendruomenės She Is Glowing įkūrėja, TV laidų vedėja, asmeninio prekinio ženklo vystymo ekspertė – Dovilė Urbanaitė. Mūsų viešnia iš Amerikos, Youngblood Mineral Cosmetics viceprezidentė Brittany Dailey dalinosi savo žiniomis ir patirtimi, kaip YOUNGBLOOD produktai keičia grožio industriją pasaulyje, o šio prekinio ženklo atstovė Gintarė Ligeikė vedė teorinius mokymus. Praktinius mokymus vedė ir YOUNGBLOOD kosmetikos privalumus demonstravo pasauliniu lygiu žinoma, su garsiais užsienio klientais dirbanti Karolina Taraškevič-Bethel, Carolina Make-Up Studio įkūrėja, visame pasaulyje žinoma profesionali makiažo meistrė, YOUNGBLOOD kosmetikos ambasadorė Lietuvoje.

Be galo džiaugiamės, kad šis prabanga tviskantis renginys sulaukė itin didelio pasisekimo, į kurį atvyko toks gausus būrys grožio profesionalų, norinčių pagilinti savo žinias - kaip nuostabu pamatyti taip gražiai pasipuošusias klientes ir pabendrauti išskirtinėje aplinkoje!

Renginyje svečiavosi ir tokios garsios moterys kaip Justina Gafarovaitė-Rašimienė su komanda, Newcrush įkūrėja Karolina Barasneviciute, Simona Lipnė, stilistė Greta Žvinklytė, Edited Glow įkūrėja Edita Blusė, Maestro studija bendraįkūrėja Šarūnė Proškevičienė.

YOUNGBLOOD renginys sulaukė didžiulio dėmesio ne tik iš jūsų, mūsų brangios profesionalų bendruomenės, bet ir iš didžiausių naujienų portalų, tokių kaip „Žmonės“, „15min“, „Kas vyksta Kaune“!

Renginys neapsiėjo ir be įspūdingų, vakarą vainikuojančių staigmenų bei dovanų. Kviečiame prisiminti ir pasižvalgyti po renginio akimirkas! Nuotraukų galeriją rasite ČIA.






Susiję prekės

All comments