ARKANA rūgštinių procedūrų pradžiamokslis  (rugpjūtis, II lygis)

ARKANA rūgštinių procedūrų pradžiamokslis (rugpjūtis, II lygis)

Kviečiame į mokymus, kurių metu įgysite žinių apie rūgštines procedūras. Mokymu metu bus pristatytos tiek silpnos, tiek stiprios ARKANA rūgštinės procedūros (kurių šis prekinis ženklas turi net 11!)

Data: 
Rugpjūčio 22d., 11:00, Vilniuje.
Mokymų kaina 20 Eur.

Lektorė: 
Indrė Buslienė
Kosmetologė, dėstytoja, praktikė, turinti LSMU slaugos bakalauro diplomą bei Kauno kolegijos profesinio bakalauro diplomą ir Kauno aukštesniosios medicinos mokyklos diplomą.
Indrė yra sukaupusi 16 metų praktinės darbo patirties, o iš jų net 12 metų dirbusi estetinės medicinos klinikoje, dermatologų komandoje.
Yra sukaupusi akademinį bagažą dirbant dėstytoja Kauno kolegijoje Medicinos fakultete Kosmetologijos katedroje.
Stažuojasi užsienio šalyse (Italija, Belgija, Izraelis ir kt.) ir skaito pranešimus konferencijose ir grožio bei sveikatinimo parodose. Veda seminarus bei individualius mokymus grožio specialistams.

Šie mokymai priklauso II lygiui:
II lygis: Rūgštinių procedūrų ar SPA mokymai
  • Mokymų metu gilinsite savo žinias apie procedūrose naudojamas rūgštis, sužinosite jų naudą, panaudojimą, susipažinsite su rūgštinių procedūrų derinimu tarpusavyje, gilinsite SPA procedūrų žinias.
  • Mokymuose gali dalyvauti tik 2 ir daugiau metų patirtį turintys meistrai, turintys mažiau nei du metus patirties, tačiau turintys medicininį išsilavinimą bei išklausę bazinius, t.y. I lygio, mokymus.
  • Suteikiamas diplomas.
Daugiau apie mokymų lygius skaitykite ČIA

Registracija 
Norėdami užsiregistruoti, parašykite el. paštu [email protected] bei būtinai nurodykite į kuriuos mokymus norite užsiregistruoti.  

Susiję prekės

All comments