Webinaras: „Cell Fusion C akcentuojama odos barjerinės funkcijos svarba“ su lektore doc. dr. Diana Barragan Ferrer

Webinaras: „Cell Fusion C akcentuojama odos barjerinės funkcijos svarba“ su lektore doc. dr. Diana Barragan Ferrer

Kodėl Cell Fusion C kompanija nuolatos akcentuoja odos barjerinės funkcijos svarbą? Kas? Kaip? Kodėl? Apie visa tai – tiesiai iš lektorės doc. dr. Dianos Barragan Ferrer. Žinome, koks išbandymų kupinas yra šis laikotarpis, todėl atsidėkodami Jums už buvimą kartu ir siekdami suteikti Jums galimybę gilinti savo mokslines žinias, dovanojame šį online seminarą! Dar rugsėjo mėnesį lektorė doc. dr. Diana Barragan Ferrer vedė pasisekimo ir didelio mūsų klientų susidomėjimo sulaukusią Cell Fusion C mokslinę konferenciją „Aktyvūs komponentai kosmetikoje ir naujausios jų tendencijos“, todėl džiaugiamės galėdami vėl suteikti galimybę Jums išgirsti lektorę iš Prancūzijos!

Apie webinarą:

Nuolatos yra akcentuojama odos barjerinės funkcijos svarba, kaip ji yra įtakojama neigiamo išorinio poveikio, aparatinių procedūrų ar neteisingos odos priežiūro rutinos ir nuolat pažeidžiama. Seminaro metu doc. dr. Diana Barragan Ferrer mokslinių žinių ir savo ilgametės praktikos pagalba pagrįs odos barjerinės funkcijos svarbą ir atstatymo būtinybę. Seminaro metu bus kalbama apie:
  • Odos barjerinė funkcija – sandara bei pagrindinės jos funkcijos;
  • Odos barjerinė funkcija – kaip atstatyti ir teisingai prižiūrėti, kad nepažeistumėme?
  • Kokie ingredientai yra svarbiausi sveikam odos barjero funkcionavimui?
  • Odos sausumas - aktuali žiemos sezono problema ir kaip ją spręsti.
Seminaras nemokamas, vietų skaičius ribotas! Seminaras yra skirtas tik grožio ir sveikatos srities specialistams. Pirmenybė teikiama mūsų klientams, pasirašiusiems su mumis sutartį.

Data:

Sausio 27 d., 10:00-11:30 Paskaitos trukmė – 1 val., po kurios bus skiriamas pusvalandis Jūsų klausimams.

Lektorė:

Seminarą ves: Doc. dr. Diana Barragan Ferrer Lektorė yra baigusi doktorantūros studijas Prancūzijoje – Institut National Polytechnique de Toulouse ir Kauno Technologijos Universitete, turi įgijusi du daktaro laipsnius chemijos srityje. Specializacija – aktyvūs komponentai. Laimėjusi prestižinę Prancūzijos ministerijos stipendiją EIFFEL. Doc. dr. Diana Barragan Ferrer turi nemažos patirties biomedicinos srityje. Didžiulę patirtį sukaupė dirbdama Prancūzijoje, tokiuose inovaciniuose centruose kaip: LCA-CATAR (Toulouse, Prancūzija), Centre de R&D et Transfert de Technologie (Technologijų centras), teikiančiame paslaugas, susijusias su naujausiomis technologijomis ir naujų produktų gamyba bei jų tyrimais ir kūrimu.

Registracija:

Registracija uždaryta! Iki susitikimo webinaro metu! Su Jumis iki seminaro dėl priminimo susisieks vadybininkė, o laišką su ZOOM nuoroda į seminarą gausite seminaro dienos išvakarėse! Jei negavote laiško, būtinai patikrinkite šlamšto (spam/junk) aplanką! Labai rekomenduojame ZOOM programėlę į kompiuterį ar telefoną atsisiųti iš anksto – programa yra nemokama ir užtruksite vos porą minučių. Taip pat, patariame į seminarus pradėti jungtis 5 min. iki jų oficialios pradžios, kad nekiltų nesklandumų ir neaiškumų seminarui jau prasidėjus. Nesate naudojęsi ZOOM programa? Instrukciją galite rasti čia. Labai prašome visus dalyvius susiplanuoti laiką ir į seminarus prisijungti laiku (geriausiai – 5 min. prieš numatytą pradžią) ? Deja, vėluojančių į seminarus priimti negalėsime, kadangi tai stabdo lektorius ir trukdo jų pranešimams.

Susiję prekės

All comments