Cell Fusion C Expert mokslinės konferencijos įrašas – jau čia!

Cell Fusion C Expert mokslinės konferencijos įrašas – jau čia!

Neturėjote galimybės sudalyvauti mokslinėje Cell Fusion C Expert konferencijoje „Aktyvūs komponentai kosmetikoje ir naujausios jų tendencijos“ su lektore doc. dr. Diana Barragan Ferrer?

Džiaugiamės galėdami pranešti, jog dabar yra galimybė įsigyti šios konferencijos vaizdo įrašą www.tikprofesionalams.lt platformoje!

? Mokslinė Cell Fusion C Expert konferencija „Aktyvūs komponentai kosmetikoje ir naujausios jų tendencijos“

Ką sužinosite šios konferencijos video įrašo metu?

Ši mokslinė konferencija – tai išskirtinė galimybė išgirsti doc. dr. Dianą Barragan Ferrer. Šiame video lektorė pristato kosmetikos ingredientų svarbą ir poveikį odai, supažindina su populiariausiais ingredientais, jų reakcijomis komplekse su kitais bei naujausias mokslines tendencijas ingredientų gausoje. Doc. dr. Diana Barragan Ferrer konferencijos metu nagrinėja peptidus ir kitus aktyvius augalinius kompleksus Cell Fusion C Expert medicininėje kosmetikoje.

Tai išskirtinė proga grožio profesionalams itin pagilinti savo žinias, pasisemiant jų iš lektorės, dalyvaujančios ne tik kosmetikos produktų tyrimuose, bet ir jų gamybos procesuose tarptautiniu mastu.

Dar neturite TIKPROFESIONALAMS.LT paskyros ir norite pasinaudoti visais narystės privalumais? Susisiekite su savo regiono vadybininke! Vadybininkių kontaktus galite rasti čia.

Susiję prekės

All comments