Žiūrėkite video: Cell Fusion C mokslinė konferencija

Žiūrėkite video: Cell Fusion C mokslinė konferencija

Nepraleiskite galimybės pasisemti žinių!

Kviečiame grožio bei sveikatos profesionalus naudingai išnaudoti šį laikotarpį ir dalinamės video medžiaga iš prieš metus įvykusios medicininės kosmetikos Cell Fusion C Expert tarptautinės konferencijos.

Kas yra Cell Fusion C Expert linija?

  • Cell Fusion C Expert yra profesionali odos priežiūros priemonių linija suteikianti saugius ir efektyvius odos problemų sprendimus klientams atėjusiems pas odos priežiūros specialistus. Tik odos priežiūros specialisto parenkami ir individualiam kliento poreikiui pritaikomi produktai.
  • Cell Fusion C Expert produktų ingredientai yra atrinkti itin kruopščiai ir yra saugūs naudojimui, o produktų poveikis patvirtintas klinikiniais tyrimais.
  • Cell Fusion C Expert yra autentiškas medicininės kosmetikos prekinis ženklas, kuris yra pripažintas ir vertinamas dermatologų visame pasaulyje jau daugiau nei 20 metų.

Lektorė

Medicininės kosmetikos “Cell Fusion C Expert” patentuotos technologijos pristatymą vedė tarptautinio vystymo skyriaus atstovė iš Pietų Korėjos, kuri tiesiogiai atsakinga už bendradarbiavimą su Lietuva. 

Pagrindinė konferencijos lektorė ilgą darbo patirtį grožio industrijoje turinti lektorė Dr. Alla Sintsova – dermatovenerologė, kosmetologė, grožio instituto „Fijie“ lektorė-trenerė, tarptautinių konferencijų dalyvė ir pranešėja. Lektorė jau daugiau nei 12 metų yra sertifikuota „Cell Fusion C“ prekinio ženklo mokymų vadovė Rusijoje.

Video

https://www.youtube.com/watch?v=KsyQXEftSC0
2 dalis
https://www.youtube.com/watch?v=aNTgubKxs-4
3 dalis
https://www.youtube.com/watch?v=JBsBJkGT0AE
4 dalis

Susiję prekės

All comments