Kosmetologė dalinasi per ilgametę patirtį sukauptais patarimais bei mėgstamiausiais produktais

Kosmetologė dalinasi per ilgametę patirtį sukauptais patarimais bei mėgstamiausiais produktais

6 minutės skaitymo

 

Praktinės žinios kiekvienam savo srities profesionalui yra itin svarbios. Odos priežiūros specialistė Judita Orintienė dalinasi patarimais, sukauptais per ilgametę darbo patirtį, ir atskleidžia, kokie produktai yra jos klientų mėgstamiausi, kaip prižiūrėti odą kiekvieną dieną bei kokias anti-aging odos priemones ji rekomenduoja moterims.

 

Kokie Jūsų mėgstamiausi namų naudojimo Cell Fusion C EXPERT produktai? Ką labiausiai mėgsta klientai?

Visuomet priklauso nuo to, kokia yra problema, kokia odos būklė. Jeigu yra drėgmės trūkumas, klientei iškart rekomenduosiu Dermagenis linijos serumą „Rejuveblue Effector“. Man – tai numeris vienas! Bet jei matau, kad odos problema yra pigmentacija ir drėgmės bei skaistumo trūkumas, aš iš karto duosiu namuose naudoti Whitecure linijos serumą „Whitecure Vita Effector“ ir kremą „Whitecure Vita Cream“. Man jie tobuli! Ir iš tikrųjų kaip malonu yra girdėti atsiliepimus, kai išbandžiusios moterys sako „Vau, kažkas tokio!“. Visada namuose naudoti duodu tai, kas duos rezultatą, o jį ir matau ant sugrįžtančių klientčių odos.

Taip pat Cell Fusion C prausikliai – tikrai fantastiški, neagresyvūs. Riebios odos prausiklis „Purifying Cleansing Gel“ yra superinis: nenusausina, nedirgina probleminės odos. Iš tikrųjų, man iš Cell Fusion C patinka viskas! (juokiasi). Apsauginiai kremai nuo saulės taip pat nuostabūs – atrodo, kad korėjiečiai sugeba puikiai suderinti balansą tarp produktų. Visuomet sakau, kad kosmetikoje nėra to vieno vienintelio tobulo produkto, kad tikrų tiesiog tobulai. Tačiau esu sulaukusi puikaus atsiliepimo, kai vienai klientei tiesiog be galo patiko Cell Fusion C EXPERT apsauga nuo saulės!

 

Kaip kasdieniame gyvenime skatinate klientes rūpintis grožiu?

Pirmiausiai klientėms visada patikrinu „namų darbus“ – ką joms daryti, kad kasdien rūpintis grožiu. Su klientėmis diskutuojame, šnekame visada apie tai, kad grožio priežiūra turi būti ne tik išorinė, bet būtinai ir vidinė. Todėl ypač dažnai patariu maisto papildus su kofermentu Q10. Klientės dažnai klausia ir apie papildus su hialuronu – aš būtinai rekomenduoju vartoti.

O šiaip, žinoma, ypatingai svarbu vanduo – visoms klientėms liepiu gerti šiltą, kambario temperatūros vandenį, kadangi šaltas nėra taip gerai pasisavinamas. Iš tiesų, kabinete net virdulį turiu specialiai tam – pasišildau ir laikau įpylusi vandenį į termosą. Šį savo metodą visuomet parodau klientėms ir taip pat patariu visuomet su savimi turėti termosą su šiltu ar kambario temperatūros vandeniu. Pavyzdžiui žiemą, kai šalta, natūraliai mažiau norisi vandens nei galbūt vasarą. O kadangi skrandžio funkcija yra ir viską virškinti, ir sušildyti iki tam tikros temperatūros, šiltesnis vanduo geriasi kur kas lengviau. Taip pat tam, kad geriau organizmas pasisavintų vandenį, galima įsidėti ir truputį druskos.

 

Kaip dažnai jūsų nuomone reikėtų lankytis pas kosmetologą?

Žinoma, svarbu yra namie naudoti tinkamai parinktus produktus, tačiau vizitai pas kosmetologą yra būtini, kadangi turi būti savotiškas procedūrų bei namie naudojamų produktų kompleksas.

Kiekvienam yra sprendžiama individualiai pagal fiziologiją, ląstelės regeneraciją. Antras aspektas, lemiantis vizitų dažnumą, yra finansai. Pas mane lankosi ir jaunos merginos, tad suprantu, kad ne visuomet procedūroms turi galimybę skirti daug pinigų. Todėl joms rekomenduoju ateiti nors kartą į tris mėnesius. Brandžioms moterims, pagal fiziologiją, patariu lankytis kas mėnesį arba kas tris, o gal ir penkias savaites. Klienčių neįstatau į rėmus, tačiau joms visuomet paaiškinu vizitų pas kosmetologą svarbą. Ir išties - po trijų savaičių iš jų išgirstu, kad „Man jau laikas pas tave, į procedūrą“.

Ir nesvarbu, ar tie mano užduoti „namų darbai“ būna gerai atlikti – yra kosmetologų naudojami aparatai, yra procedūros, yra profesionalios rūgštys ir visa tai atliks tik profesionalas. Visos to nori skaistumo, liftingo, ir net yra kas klausia ar gali atlikti ir sau namie, tačiau tai tiesiog neįmanoma, kadangi tai yra profesionalios procedūros. Moterys lygina savo bei mano odos būklę ir manęs klausia, kas kiek laiko aš pati darausi procedūras. Atsakau, kad maždaug kas dvi savaites, o jei noriu – ir kas savaitę. Žinoma, klientėms aktualu finansai, tačiau joms sakau, kad tai yra investicija. Būtent tai tikrai galiu garantuoti! Aš kosmetologe dirbu 26 metus ir su manimi yra augusios klientės, kurios atėjo kai man buvo 28, joms – 20. O dabar, po tiek metų, jos turi investiciją. Ir tos klientės sako „Judita, galiu lenkt galvą!“, o aš lygiai taip pat joms sakau: „Taip pat lenkiu galvą, nes jūs lankėtės, jūs tikėjot ir jūs turite tą investiciją“. Ir ji tikrai matosi! Tai nėra kirpykla – ką dedate į vidų, ką dedate ant odos – viskas pasimatys vėliau.

 

Nuo kokio amžiaus rekomenduojate naudoti anti-aging priemones?

Pavyzdžiui retinolis – man vienas iš stipriausių anti-aging ingredientų. Žinoma, jų yra skirtingų koncentratų, tačiau net ir jaunai merginai, turinčiai probleminę odą aš skirsiu retinolį. O gali ateiti ir vyresnė moteris ir lygiai taip pat jai skirsiu retinolį. Aš ir pati jau penkerius metus jį naudoju. Tik priklausomai nuo klientės ir jos odos, skirsiu skirtingų firmų, skirtingos koncentracijos. Ta pati jauna klientė naudodama retinolį taip gali padaryti labai gerą investiciją į ateitį. Net ir praėjus odos bėrimams aš jai patarčiau ir toliau naudoti retinolį, tik švelnesnį.

Anti-aging priemonės turi savų niuansų, tačiau man norisi jas skirti ir jaunoms merginoms.

 

Kalbant apie retinolį, ar reikia daryti pertraukas?

Pertrauką reikia daryti tik su procedūromis „einant į gylį“, į dermą, tada reikia leisti odai pailsėti. Aš netgi nakčiai vietoj kremo moterims patariu naudoti retinolį. Iš tiesų, naudojant kremą su retinoliu jau net ir neberikia priemonės paakiams, kadangi jis labai gerai penetruoja odą. O vasarą ar naudojant retinolį, ar naudojant vitaminą C, ar kitas priemones visada svarbiausia apsauga nuo saulės. Pagal naujausius tyrimus įrodyta, kad retinolis net ne taip skyla, kaip galvojama, o kad sukelia pigmentaciją – mitas.

Susiję prekės

All comments