Water (Aqua/Eau), Butylene Glycol, Bis-PCA Dimethicone, Disodium PEG-12 DImethicone Sulfosuccinate, Aminomethyl Propanol.
Kad pasiektumėte geriausius rezultatus, naudokite prieš naudodami 2 žingsnio priemonę M-Plex Bond Repair Treatment. Dažant rekomenduojama naudoti 2 ml priemonės kiekvienam 50 g spalvos. Mažesniam spalvos kiekiui rekomenduojama naudoti 1 ml preparato. Sruogoms dažyti rekomenduojama naudoti 4 ml priemonės kiekvienam 30 g spalvos kiekiui. Mažesniam spalvos kiekiui rekomenduojama naudoti 2 ml preparato. Procedūrai rekomenduojama 7.5ml procedūros sumaišyti su 45ml vandens, palaukti 5 minutes ir nenuplauti.

LABEL.M – tai prestižinis plaukų priežiūros prekinis ženklas iš Didžiosios Britanijos, kuris, remiasi beveik 60 metų patirtimi ir buvo įkurtas vizionierių Toni Mascolo ir Sacha Mascolo-Tarbuck. Nuo pat įsikūrimo  misija buvo įkvėpti ir įgalinti profesionalius stilistus, siekiant kūrybiškai išplėtoti jų įgūdžius ir žinias. Įmonė siekia ne tik kurti išskirtinius produktus, bet ir prisidėti prie visapusiškos grožio industrijos gerovės, puoselėdama atsakomybę, inovacijas ir kūrybiškumą.  

chat Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

16 kitų prekių šioje kategorijoje: