Dimethyl Ether, Alcohol Denat., Oryza Sativa (Rice) Starch, Octylacrylamide/Acrylates/Butylaminoethyl Methacrylate Copolymer, Silica, Magnesium Stearate, Parfum (Fragrance), Aminomethyl Propanol, Glycerin, Benzophenone-4, Aqua (Water), Limonene, Hexyl Cinnamal, Malpighia Glabra (Acerola) Fruit Extract, Olea Europaea (Olive) Fruit Extract, Persea Gratissima (Avocado) Fruit Extract, Cetrimonium Chloride, Linalool, Phenoxyethanol, Coumarin.
Gerai suplakite ir purkškite maždaug 20 cm atstumu nuo sausų plaukų. Tolygiai paskirstykite ant plaukų šaknų arba ten, kur reikia. Pakartotinai purkškite plaukus, kol taps pageidaujamos apimties.

LABEL.M – tai prestižinis plaukų priežiūros prekinis ženklas iš Didžiosios Britanijos, kuris, remiasi beveik 60 metų patirtimi ir buvo įkurtas vizionierių Toni Mascolo ir Sacha Mascolo-Tarbuck. Nuo pat įsikūrimo  misija buvo įkvėpti ir įgalinti profesionalius stilistus, siekiant kūrybiškai išplėtoti jų įgūdžius ir žinias. Įmonė siekia ne tik kurti išskirtinius produktus, bet ir prisidėti prie visapusiškos grožio industrijos gerovės, puoselėdama atsakomybę, inovacijas ir kūrybiškumą.  

chat Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

16 kitų prekių šioje kategorijoje: