Alcohol Denat., Butane, Isobutane, Propane, Aqua (Water), AMP-Acrylates Copolymer, Polyurethane-14, Octylacrylamide/Acrylates/Butylaminoethyl Methacrylate Copolymer, Parfum (Fragrance), Aminomethyl Propanol, Acetyl Triethyl Citrate, PPG-5-Ceteth-20, Benzophenone-4, Panthenol, Glycerin, Linalool, Hexyl Cinnamal, Citronellol, Alpha-Isomethyl Ionone, Malpighia Glabra (Acerola) Fruit Extract, Olea Europaea (Olive) Fruit Extract, Persea Gratissima (Avocado) Fruit Extract, Eugenol, Geraniol, Phenoxyethanol.
Gerai suplakti. Purkšti apie 20 cm atstumu ant drėgnų plaukų prieš džiovinimą arba purkškite ant sausų plaukų prieš naudodami plaukų formavimo įrankius.

LABEL.M – tai prestižinis plaukų priežiūros prekinis ženklas iš Didžiosios Britanijos, kuris, remiasi beveik 60 metų patirtimi ir buvo įkurtas vizionierių Toni Mascolo ir Sacha Mascolo-Tarbuck. Nuo pat įsikūrimo  misija buvo įkvėpti ir įgalinti profesionalius stilistus, siekiant kūrybiškai išplėtoti jų įgūdžius ir žinias. Įmonė siekia ne tik kurti išskirtinius produktus, bet ir prisidėti prie visapusiškos grožio industrijos gerovės, puoselėdama atsakomybę, inovacijas ir kūrybiškumą.  

chat Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

16 kitų prekių šioje kategorijoje: