• Nauja
Kviečiame į mokslinę konferenciją, kurios metu gilinsite žinias apie efektyvius būdus spręsti dažnas odos problemas, naudojant pažangius Dermapenworld produktus.

Konferencijoje sužinosite, kaip spręsti raukšlių, pigmentacijos, aknės, išsiplėtusių porų, randų, strijų, papilkėjusios odos, odos drėgmės trūkumo ir plaukų slinkimo problemas. 

Medicinos mokslų daktarė Diana Barragan Ferrer išsamiai supažindins su Dp Dermaceuticals™ MG linijos kokteiliais mikroadatinei terapijai, atskleisdama jų funkcionalumą, efektyvumą ir stipriąsias ingredientų savybes.

Sužinosite apie pažangiausią Dermapen 4 aparatą – moderniausią mikroadatinės terapijos priemonę. Pasaulinio lygio medicinos treneris, mikroadatinės terapijos specialistas Dr. Andrew R. Schwarz atliks parodomąją procedūrą, pristatydamas revoliucines Dp Dermaceuticals™ MG-EXO SKIN™ egzosomas. Šios egzosomos tampa neatsiejamomis klinikinių regeneracinių procedūrų priemonėmis, suteikiančiomis revoliucinius estetinių procedūrų rezultatus.

Įsileiskite greitį ir tikslumą su Dermapen 4 ir sužinokite, kaip revoliucinės egzosomos gali transformuoti Jūsų požiūrį į odos priežiūrą.

Renginio metu dalyvių taip pat lauks malonios staigmenos bei ypatingi pasiūlymai!

Lektoriai:

Dr. Andrew R. Christie-Schwarz – pasaulinio lygio medicinos treneris, mikroadatinės terapijos specialistas, turintis didesnę nei 25 metų patirtį grožio ir estetikos srityje.
Doc. dr. Diana Barragan Ferrer turi įgijusi du daktaro laipsnius chemijos srityje. Specializacija – aktyvūs komponentai. Lektorė turi daug patirties biomedicinos srityje, nuolatos stažuojasi Prancūzijos mokslo institucijose ir dalyvauja daugelyje projektų kaip tyrėja. Yra parašiusi daugiau kaip 20 straipsnių, kurie spausdinami pripažintuose tarptautiniuose mokslo žurnaluose. Dalyvauja tarptautinėse konferencijose, yra išleidusi mokomąją medžiagą susijusią su aktyviais komponentais esančiais kosmetikos produktuose, konsultuoja kosmetikos gamintojus, kuriant inovatyvius kosmetikos gaminius.

Renginio informacija trumpai:

Kada? Rugsėjo 10 d. 
Priėmimas: nuo 10:30 val. iki 11:00 val. Prašome nevėluoti. 
Kaina: 59Eur (iki konferencijos Dermapen 4 aparatą įsigijusiems - dalyvavimas nemokamas).
Kur? Lietuvos krepšinio namai  (Santakos g. 11, Kaunas).
Trukmė: 11:00 val. -18:00 val. 
chat Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

1 kitų prekių šioje kategorijoje: