Šiuose mokymuose būsit supažindintos su naujausiais metodais kovojant su senėjimo požymiais ir odos pigmentacijos problemomis. Mokymų metu išmoksite, kaip efektyviai taikyti mikroadatinę terapiją, kuri stimuliuoja odos atsinaujinimą, gerina veikliųjų medžiagų įsisavinimą ir padeda efektyviai spręsti odos problemas.

Išsamiai aptarsime pažangius Dp Dermaceutical odos priežiūros produktus, sukurtus siekiant maksimaliai pagerinti procedūrų rezultatus. Mokymų metu sužinosite, kaip tinkamai derinti DermapenWorld produktus su mikroadatine terapija, siekiant sumažinti raukšles, pigmentaciją bei pagerinti odos toną. 

Šie mokymai suteiks jums ne tik teorines žinias, bet ir išvysite praktinę parodomąją procedūrą, kuri leis pagilinti jūsų praktinius įgūdžius.

DermapenWorld prekinis ženklas tai aukščiausius standartus atitinkantys universalūs ir ypatingai tikslūs medicinos aparatai ir odos priežiūros produktai mikroadatinei terapijai iš Australijos. 

Data: spalio 22 d., 11 val., Klaipėdoje. 

Mokymus ves kosmetologė, dėstytoja, praktikė, turinti LSMU slaugos bakalauro diplomą, Kauno kolegijos profesinio bakalauro diplomą ir Kauno aukštesniosios medicinos mokyklos diplomą Indrė Buslienė. 
Mokymuose gali dalyvauti tik 2 ar daugiau metų patirtį turintys specialistai. 
chat Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

11 kitų prekių šioje kategorijoje: