Polyglyceryl-2 Triisostearate, Hydrogenated Polyisobutene, Polyglyceryl-2 Isostearate/Dimer Dilinoleate Copolymer, Diisostearyl Malate, Polyisobutene, Octyldodecanol, Tridecyl Trimellitate, Silica Dimethyl Silylate, Camellia Japonica Seed Oil, Bis-Behenyl/Isostearyl/Phytosteryl Dimer Dilinoleyl Dimer Dilinoleate, Tocopheryl Acetate, Capsicum Frutescens Fruit Extract, Ginkgo Biloba Leaf Extract, Anemarrhena Asphodeloides Root Extract, Paeonia Albiflora Flower Extract, Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil, Glycine Soja (Soybean) Oil, Zingiber Officinale (Ginger) Root Oil, Methyl Methacrylate Crosspolymer, Sorbitan Sesquioleate, Hdi/Trimethylol Hexyllactone Crosspolymer, Titanium Dioxide, Polyglyceryl-6 Polyricinoleate, Menthol, Vanillyl Butyl Ether, Menthyl Pca, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Methyl Nicotinate, Water, Gluconolactone, Butylene Glycol, Methylpropanediol, Candida Bombicola/Glucose/Methyl Rapeseedate Ferment, 1,2-Hexanediol, Tocopherol, Propanediol, Fragrance, Dehydroacetic Acid, Yellow 5 Lake(Ci 19140), Red 7 Lake, Iron Oxides(Ci 77499)
Tepkite ant lūpų ir gaukite greitą drėkinimą bei išryškintą lūpų spalvą. 
Galima sluoksniuoti prieš ar po makiažo.   

Exceptional that redefine what's innate  Išskirtinis įgimto grožio paryškinimas?   

"Pi-ne" - korėjietiškas žodis, reiškiantis žydėjimą ir  "Innate", kuris reiškia įgimtas. 

Tai lūpų priežiūros prekės ženklas, kuriame daugiausia dėmesio skiriama veiksmingumui, spalvai, pasitelkiant vietinių Korėjoje gimusių ir užaugusių ingredientų naudą ir aromatą. 

Kaip gėlių žiedai spindi savo gyvybe, spalvomis ir formomis, taip šis korėjietiškų atspalvių prekės ženklas, atskleidžia geriausias kiekvieno žmogaus natūralias spalvas. 

"Pinate" - tai šiuolaikinė tradicinio korėjietiško grožio interpretacija, kurios esmė - tyrumas ir kilnumas."Pinnate" yra Korėjos kultūros paveldu paremtas prekės ženklas, kuris neapsiriboja vienaplaniu grožiu ir tęsia Korėjos grožio istoriją. 

Spalvinga Pinate filosofija apie korėjietiškų tradicijų tęstinumą, puoselėjimą paremtą naujovėm. 

Unikali dekoratyvinė kosmetika  su tradiciniu korėjietišku autentiškumu. 

Atpažinti, išsaugoti ir įamžinti grožio tradicijas tai yra vienas iš Pinate prekinio ženklo tikslų. Pradedama nuo esminės istorijos tyrimo gilinantis į unikalią tapatybę ir ideologines tradicinio grožio vertybes, bei šiek tiek įdedant papildomo kūrybiškumo. Atraskite ypatingą vertę turinčią dekoratyvinę kosmetiką. 

Dvifunkcis poveikis. Pinate sujungia odos priežiūros funkcionalumą ir dekoratyvinę kosmetiką, sutelkdami dėmesį į vidinę odos sveikatą. Kuo dažniau ją naudosite, tuo labiau jausite naudą odos būklei. 

Spalva, kuri susilieja su jūsų natūralia spalva. 

Ilgalaikis pasitenkinimas, o ne tik greita priemonė. 

Gyvybingumas. Pinate naudojami Korėjos tradiciniai augalai ir jų tradiciniuose raštuose randamos spalvos. Tradicinė Korėjos kultūra labai pabrėžia šviežių ingredientų gyvybingumą, skirtingus gėlių spalvų elementus, visas augalų dalis nuo sėklų iki žiedų ir visa tai atvaizduoja Pinate.  

Pinate – autentiškumas susiliejantis ir paryškinantis jūsų grožį.  

LŪPOS 

Daugiafunkcė priemonė lūpoms, papildyta natūraliais fermentuotais aliejais, pvz., japoninių kamelijų, dygminų ir rapsų sėklų, suteikiančių spalvą ir naudą. 

Lūpų oda yra tokia pat jautri kaip ir oda aplink akis, ji lengvai gležna ir lengvai pažeidžiama todėl ją puoselėti reikia kasdien.  

Unikali spalvų gama išryškina natūralų grožį ir kiekvieno autentiškumą. 

Atraskite natūralų švytėjimą su PINATE lūpų aliejumi.    

chat Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

3 kitų prekių šioje kategorijoje: