SUBRANDINTA GAMTOS, PATVIRTINTA MOKSLO.

Unikalių ir natūralių Dr.OHHIRA® formulių kūrėjas ir kompanijos „BioBank Co.Ltd.” įkūrėjas yra Japonijos mikrobiologas, pasaulio mastu pripažintas mokslininkas Dr. Iichiroh Ohhira. Didžiąją savo gyvenimo dalį jis paskyrė studijoms ir tyrimams, susijusiems su pieno rūgšties bakterijomis bei formulių su jomis kūrimui. Dr.OHHIRA® prekiniu ženklu pažymėti itin aukštos kokybės produktai yra ilgamečio darbo rezultatas, kuriame apsijungia natūralūs gamtos turtai ir moksliniai tyrinėjimai.

Kompanija „BioBank Co.Ltd.“ įkurta dar 1974 m. Japonijoje, Okajamos prefektūroje, Hončiū saloje. Ji specializuojasi sveikatos, grožio ir žemės ūkio produktų kūrime ir gamyboje, panaudojant probiotines kultūras.

Mūsų organizmui yra reikalingos gerosios bakterijos ir skaidulinės medžiagos, todėl Newcrush asortimente rasite tokius maisto papildus, kaip „Dr. OHHIRA® DELUXE gerųjų bakterijų kompleksas“, „Dr. OHHIRA® STANDARD 12 rūšių gerųjų bakterijų kompleksas“ ir „Dr. OHHIRA® fermentuotas augalinis ekstraktas“.

Kolagenas nenuginčijamai yra vienas populiariausių ingredientų odos priežiūroje. Todėl čia taip pat internetu užsisakyti galite ir jau dėmesio ir populiarumo sulaukusį aukštos kokybės geriamą skystą kolageną! Tai skystas maisto papildas odai „Dr. OHHIRA® Geriamas skystas kolagenas+“

chat Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

3 kitų prekių šioje kategorijoje: