HylaFuse (3 sized molecular weight of HA to enhance skin penetration to optimal skin levels), Zinc, Pro B5, Copper Peptides, Mineral Ore Ferment, Willow Bark.
INSTRUKCIJŲ METODAS
1 žingsnis. Nuvalykite ir paruoškite: užtepkite nedidelį kiekį Tri Phase Cleanser ant sauso veido. Įmasažuokite į odą 1 minutę, kad pašalintumėte visą makiažą, nuvalykite su drėgna, vėsia vienkartine marle/servetėle. Pakartokite dar kartą. Pažangus valymas, jei reikia probleminei odai: nuvalę su Tri-Phase Cleanser, ant šiek tiek sudrėkintų rankų užtepkite migdolo dydžio Micro Derm Exfoliant ir lengvais sukamaisiais judesiais nušveiskite. Kruopščiai pašalinkite visus likučius marle/servetėle.
2 žingsnis. Atlikite Dermapen MikroAdatavimo Procedūrą: kaip nurodyta instrukcijoje.
! Galima naudoti ÜBER MD tikslinėje probleminėje zonoje iš kart po1 ÜBER PRO sluoksnio.
3 žingsnis. Naudokite Cheminį Šveitimą: panaudokite ÜBER PRO Peel ant veido naudodami šepetėlį, aplikatorių arba marlę (įsitikinkite, kad nevarva), pradedant nuo kaktos, po to slinkite skruostais ir nosimi (žemyn ir aplink veidą). Svarbu, kad padengimas būtų kuo tolygesnis. (Atsargiai, kad nepraleistumėte sričių ar neužteptumėte antro sluoksnio) Venkite akių sričių, ausų ir lūpų.
Galima atlikti iki 1-2 ÜBER PRO Peel procedūrų. Prieš pereidami prie kitos procedūros, atkreipkite dėmesį į kliento paraudimo, šveitimo lygį ir skausmo skalę. Būtinai palaukite 2-3 minutes tarp kiekvienos procedūros. Jei reikia, vėdinkite kliento odą, kad suteiktumėte daugiau komforto.
ÜBER PRO PABAIGOS TAŠKAS: lengvas paraudimas, nedidelis dilgčiojimas, šiluma.
4 žingsnis. Neutralizuokite: pasiekę galutinį tašką, užtepkite Hyla Active 3D Sculptured Mask, kad neutralizuotumėte šveitimą.
5 žingsnis. Paryškinkite: užtepkite melaniną slopinančią priemonę Brite Lite, kad nuslopintumėte melanino gamybą.
6 žingsnis. Gydykite ir Drėkinkite: lengvai įmasažuokite Vitamin Rich Repair į gydomą odą.
7 žingsnis. Užbaigimas Su Apsauga Nuo Saulės: plataus spektro apsaugai nuo saulės, tolygiai užtepkite SPF30 arba specialios spalvos Cover Recover ant veido, kaklo ir dekoltė. 

Dermapenworld - mikroadatinės odos priežiūros terapijos lyderiai iš Australijos!

Tai didžiulio pasaulinio pripažinimo sulaukęs prekės ženklas dermatologų bei kosmetologų atliekamoms procedūroms.

Dermapen yra pirmasis patentuotas automatinis mikroadatinės odos terapijos aparatas pasaulyje! Patentuota pažangi svyruojančios vertikalios adatos AOVN™️ technologija, net 1920 dūrio kanalų per sekundę bei skaitmeninis gylio reguliavimas. Akredituota ir patvirtinta CE, FDA, Health Canada, TGA, MHRA, ANIVISA, ISO13485.

Dp Dermaceuticals - tai hipoalerginės veido priežiūros priemonės be kompromisų, padedančios sustiprinti ir pagerinti matomus mikroadatinės terapijos procedūrų rezultatus. Sudėtyje bioaktyvūs, augaliniai ir natūralūs ingredientai – tai gamtos įkvėptas mokslas.

chat Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

16 kitų prekių šioje kategorijoje: