Water (Aqua, Eau), Propylene Glycol, Dihydroxyacetone, Glycerin, Niacinamide (Vitamin B3), Panthenol (Vitamin B5), Ethoxydiglycol, Caramel, Capryl Glucoside, Cocamidopropyl Betaine, Theobroma Cacao (Cocoa) Extract, Argania Spinosa (Argan) Kernel Oil, Ascorbic Acid (Vitamin C), Tocopheryl Acetate (Vitamin E), Fragrance (Parfum), Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Ceramide NP, Ceramide AP, Ceramide EOP, Phytosphingosine, Cholesterol, Sodium Lauroyl Lactylate, Polysorbate 20, Sodium Hyaluronate (Hyaluronic Acid), Cetyl Hydroxyethylcellulose, Citric Acid, Carbomer, Ethylhexylglycerin, Alcohol Denat., Tris(Tetramethylhydroxypiperidinol) Citrate, Xanthan Gum, Red 40 (CI 16035), Yellow 5 (CI 19140), Blue 1 (CI 42090)
 Kad įdegis būtų nepriekaištingai tolygus ir be dryžių, nudepiliuokite bei nušveiskite kūną 24 valandas prieš aplikuodami savaiminio įdegio putas. Pumpuokite putas ant įdegio produktui padengti skirtos pirštinės ir sukamaisiais judesiais tepkite ant kūno. Taupiai naudokite ant alkūnių, kelių, kulkšnių, pėdų ir plaštakų. Naudokite ant švarios odos, be kvepalų ar dezodoranto. 
Priklausomai nuo pageidaujamo rezultato, nusiprauskite: 
  • po 1 valandos itin tamsiam įdegiui; 
  • po 3 valandų, norėdami tamsiausio įmanomo atspalvio. 
Pasiekę norimą spalvos toną, nuplaukite tik drungnu vandeniu, nenaudodami muilo, šveitiklio ar šampūno. Plaukite tol, kol nuo kūno tekantis vanduo taps skaidrus, tai užtikrins, kad kūno oda liks nepriekaištingai tolygaus atspalvio. Nusausinkite rankšluosčiu. Drėkinkite su Azure Tan savaiminio įdegio sviestu kūnui ir nušveiskite odą po 5 dienų, kad spalvos blukimas būtų laipsniškas ir tolygus.  

Azure Tan tai unikali odos priežiūros kosmetika, kuri pirmiausia rūpinasi oda ir jos poreikiais. Visi produktai yra kruopščiai subalansuoti ir praturtinti aktyviais ingredientais, sprendžiantys odos priežiūros problemas ir kartu suteikiantys žavingą įdegį be saulės. 

chat Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

16 kitų prekių šioje kategorijoje: