Aloe Barbadensis Leaf Juice*,Dihydroxyacetone+,Octyl Palmiate+, Glyceryl Stearate+, Glycerin*,Caprylic/ Capric Trigylceride+, Cetearyl Alcohol+, Cetearyl Olivate+, Sorbitan Olivate+Olea Europaea (Tasmanian Olive) Oil*,Cocos Nucifera (Coconut) Oil*, Tasmanian Spring Water+,  Hydrolysed jojoba Esters+, Persea Gratissima (Advocado) Oil*, Tocopherol (Vitamin E)+, Dehydroacetic Acid+, Benzyl Alcohol+, Xanthan Gum, Citrus Ausrantifolia (Lime) Oil*, Vanilla Planiforlia Fruit Extract+, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract*. 

* Sertifikuotas, ekologiškas, + natūralus, - augalinės kilmės  

Sudėtyje nėra gyvūninės kilmės produktų, silikonų, sintetinių pigmentų. 

Užtepkite ant švarios odos. Naudodami įdegio pirštinę arba pliką ranką, užtepkite nedidelį kiekį savaiminio įdegio kremo ant odos ir tolygiai paskirstykite jį per visą kūną. Rekomenduojama atidžiau tepti tokias vietas kaip keliai, alkūnės, plaštakos, pėdos nes šios vietos dažniausiai būna sausesnės. Taip pat šias vietas rekomenduojama papildomai sudrėkinti jei jos yra išsausėję.  Kaip ir įprasto kūno kremo nuplauti nereikia. Puikiai tinka ir veidui, ir kūnui, lengvai išsisklaido ant odos ir palieka glotnią, sudrėkintą tarsi aksominią odą. Tai gali būti gražus odos priežiūros ritualas, kurį galite įtraukti į savo odos priežiūros rutiną. 

Prieš naudojant rekomenduojama atlikti bandomąjį testą ant nedidelės kūno vietos alergijai nustatyti. 

Kad įdegis dar gražiau pasidengtų rekomenduojama naudoti daugkartinio naudojimo aplikavimo pirštinę Three Warriors Eco-Friendly Tanning Mitt 

Three Warriors - tai itin aukštos kokybės, daugkartinius pasaulinius apdovanojimus pelnę, sertifikuoti ekologiški savaiminio įdegio produktai iš Tasmanijos. Produktai išskirtiniai tuo, jog suteikia šaltą rudą atspalvį todėl išgaunamas ypatingai natūralus, tarsi įdegus saulėje įdegio efektas. Unikali produkto formulė leidžia įdegį aplikuoti itin lengvai ir nepaliekant netolygumų. Priemonės suteikia ne tik savaiminį įdegį bet tuo pačiu drėkina, maitina ir visapusiškai puoselėja odą.

Rekomenduojama kartu su:

chat Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

7 kitų prekių šioje kategorijoje: