Aktyvūs filtrai

0.4% hialurono rūgšties serumas „Hyaluronic...

Prieinamumas: 163 Turime sandelyje
Veido serumas tinkantis visiems odos tipams, kuris papildo odą drėgme, suteikia jai putlumo ir glotnumo. Sudėtyje trijų molekulės dydžių hialurono rūgštis todėl efektyviai drėkinami visi odos sluoksniai. Dėl veikliųjų medžiagų esančių serumo sudėtyje serumas lengvai ir greitai susigeria į odą, nepalikdamas lipnumo ir riebumo pojūčio.    
  • Pripildo odą drėgme net ir esant dehidratuotai odai. 
  • Drėkina, putlina ir glotnina veido odą.  
  • Suteikia maksimalų komforto pojūtį odai. 
  • Idealiai tinka prieš makiažą. 

Medaus ir jazminų veido kaukė „Honey & Jasmine...

Prieinamumas: 38 Turime sandelyje
Ši giliai drėkinanti ir maitinanti kaukė su medumi ir jazminais – tai lyg atgaiva sausai, drėgmės ištroškusiai odai. Po kaukės oda tampa minkšta, švelni ir atgaivinta. Tinkama visų tipų odai taip pat ir ypač sausai ar dehidratuotai. Padidina odos drėgmės kiekį bei elastingumą. Suteikia odai minkštumo bei skaistumo. Kaukės efektyvumas patvirtintas klinikiniais tyrimais.

Tonizuojanti dulksna su retinoliu ir AHA...

Prieinamumas: 17 Turime sandelyje
Padeda tonizuoti odą ir atstatyti jos pH, atgaivinti ir prisotinti odą deguonimi, dėka tvarios formulės, švelniai eksfolijuojančios odą. Tonizuojanti dulksna pasižymi anti-aging efektu, padeda švelniai eksfolijuoti odą, ji tampa skaistesnė, pridrėkinta ir švytinti. Puikiai tinka pavargusiai, papilkėjusiai odai, kuriai iškarto suteikia gyvybingumo ir energijos. Jazminų tonizuojanti dulksna praturtinta AHA rūgštimis, retinoliu, hialurono rūgštimi ir vitaminu C.

Serumas „Antioxidant Face Serum“

Prieinamumas: 4 Turime sandelyje
Įneškite prabangos į savo kasdienę veido priežiūros rutiną su šiuo turtinga sudėtimi pasižyminčiu serumu „Antioxidant Face Serum“. Tai antioksidacinį poveikį turintis veido serumas: 
  • Sinerginis alfa lipoinės rūgšties, DMAE ir MSM veikimas kartu su vitaminais C, E bei erškėtuogių, morkų, apelsinų, greipfrutų ir citrinos aliejais. 
  • Antioksidacinis aktyvumas patvirtintas in vitro testu klinikinių tyrimų metu. 
Serumas pasižymi lengva tekstūra, pagal poreikį jį galima naudoti vieną arba maišyti su mėgstamu kremu ar veido geliu „Antioxidant Face Gel". Tinka visiems odos tipams, ypač pavargusiai, sausai, praradusiai tonusą ir spalvą veido ir dekolte srities odai. 

Enziminė šveičiamoji kaukė „Enzyme Peel Mask“

Prieinamumas: Neturime
Šveičiamąjį efektą turinti veido kaukė valo odą ir inkštirus. Veido kaukė padeda eksfolijuoti odą, pašalindama negyvas odos ląsteles. Padeda išvalyti užsikimšusias poras ir inkštirus. Nepalieka nemalonaus tempimo jausmo. Suteikia odai daugiau švytėjimo, švelnumo ir naujos energijos. Suteikia anti-aging efektą. Veido kaukės poveikis patvirtintas klinikiniais tyrimais. Tinka visų tipų odai, o ypač riebiai, mišriai, probleminei ir brandžiai.