Vieną pipetę serumo naudokite ant švarios ir toniku sudrėkintos veido, kaklo ir dekoltė odos. Nuplauti nereikia.

„The Organic Pharmacy“ gimė iš noro sukurti geresnį grožį

Pirmoji parduotuvė atidaryta 2002 metais Londono Kings gatvėje. Pagrindinis tikslas, – kurti 360 laipsnių grožį, tai yra rūpintis visapusiškai tiek išoriniu, tiek ir vidiniu grožiu, todėl The Organic Pharmacy savo asortimente turi ne tik veido ir kūno kosmetikos produktus, bet ir maisto papildus. Produktai išsiskiria natūralių ingredientų gausa yra  gaminami pasitelkiant aukštąsias technologijas bei klinikinius tyrimus. The Organic Pharmacy produktai yra žinomi visame pasaulyje, juos galima įsigyti daugiau nei 36 šalyse.

Ekologiškas veiksmingumas

Kompanija The Organic Pharmacy išsamias sveikatos žinios paverčia išskirtinėmis produktų formulėmis, kurios sujungia botanines, homeopatines ir kosmetikos žinias ir kuria naują švaraus, efektyvaus grožio standartą.

Kur įmanoma The Organic Pharmacy naudoja geriausius ekologiškus ingredientus ir tiek pat daug dėmesio skiria išorės priežiūrai, kiek ir vidinei sveikatai ir pusiausvyrai, nes tikrasis grožis prasideda iš vidaus.

Pagaminta Londone su Meile

 The Organic Pharmacy produktų tyrimai, formulių kūrimas ir produktų gamyba yra atliekama nuosavoje kompanijos laboratorijoje Londone. Kiekvienas produktas yra pagamintas su meile, mokslu ir žiniomis mažomis partijomis, kad būtų užtikrinta griežta kokybės kontrolė ir maksimalus veiksmingumas.

The Organic Pharmacy kosmetikos apdovanojimai

chat Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

12 kitų prekių šioje kategorijoje: