Kaune įvyko Cell Fusion C EXPERT mokslinė konferencija!

Kaune įvyko Cell Fusion C EXPERT mokslinė konferencija!

2022 m . spalio 19 d. Kaune įvyko mokslinė Cell Fusion C EXPERT konferencija „Inovacijos senėjimo prevencijai: nuo kasdienės odos priežiūros iki procedūrų kosmetologo ir dermatovenerologo kabinete“, į kurią gilinti žinių itin aktualia anti-aging tema susirinko grožio profesionalai iš visos šalies!

Be galo džiaugiamės susirinkusių dalyvių gausa, žingeidumu ir užsidegimu tobulėti – dėkojame ne tik visos Tikprofesionalams.lt, bet ir Cell Fusion C komandos vardu!

Pirmą kartą mūsų konferencijoje paskaitą skaitė lektorė Asta Mažeikienė, Elenos Zemskovos masažo mokyklos Lietuvoje savininkė, kuri kalbėjo apie prisilietimo meno subtilybes ir jo veiksmingumą anti-aging terapijose. Po pranešimo ypatingą masažo techniką, sukurtą pačios Elenos Zemskovos būtent Cell Fusion C procedūroms jūsų kabinete, demonstravo grožio terapeutė Jurgita Siaurusaitienė, Sveiko senėjimo centro įkūrėja.

Po užkandžių ir vyno taurės vyko diskusija su dermatovenerologe dr. Jurgita Karčiauskiene, kurią kuravo lektorė ir trenerė Rasa Neverauskaitė.

Dieną vainikavo lektorės doc. dr. Dianos Barragan Ferrer pranešimai temomis „Odos mikrobiomos svarba, funkcionavimo mechanizmas, kaip ją išlaikyti efektyviai funkcionuojančią ir kokie ingredientai tai lemia. Požymiai, išduodantys sutrikusią odos mikrobiotos pusiausvyrą“  bei „Timereverse“ faktoriaus veikimo mechanizmas, argirelino poveikis senėjimo procesams. Kodėl kremuose yra svarbios pernešimo sistemos ir kokių reikėtų vengti?“, kurių metu konferencijos dalyvės žinias gilinio moksliniame lygmenyje.

Džiaugiamės galėdami suteikti galimybes Jums tobulėti visapusiškai. Iki kitų susitikimų!


Visas nuotraukas galite pamatyti ČIA.














All comments