Cell Fusion C EXPERT mokslinė konferencija grožio profesionalams anti-aging tema

Cell Fusion C EXPERT mokslinė konferencija grožio profesionalams anti-aging tema

Prieš du metus įvykusi mokslinė Cell Fusion C EXPERT konferencija „Aktyvūs komponentai kosmetikoje ir naujausios jų tendencijos“ su lektore doc. dr. Diana Barragan Ferrer sulaukė didžiulio pasisekimo ir susidomėjimo mūsų klientų tarpe.

Todėl su džiaugsmu pranešame, kad po pertraukos Cell Fusion C EXPERT konferencija sugrįžta ir įvyks jau 2022 m. spalio 19 dieną! Rezervuokite šią datą savo kalendoriuose jau dabar, nes žinome, kaip laukėte šios akimirkos!

Šį kartą žinias moksliniame lygmenyje gilinsite itin aktualia odos senėjimo prevencijos tema. Konferencijos „Inovacijos senėjimo prevencijai: nuo kasdienės odos priežiūros iki procedūrų kosmetologo ir dermatovenerologo kabinete“ metu sužinosite viską, ko reikia efektyvioms Jūsų anti-aging procedūroms, o taip pat išvysite specialiai tik Jums ir šiai konferencijai sukurtą masažo techniką, kurią kūrė plačiai žinoma meistrė Elena Zemskova! 

Data: 2022 spalio 19 d.
Laikas: 11:00-18:00
Miestas: Kaunas
Kaina: 35 eur


Dienotvarkė 

  • 11:00-11:15 Konferencijos atidarymas, įžanga ir lektorių pristatymas. 
  • 11:15-12:45 Pranešimas: „Prisilietimo menas ir veiksmingumas anti-aging terapijose“. | Lektorė Asta Mažeikienė (Veido masažo svarba anti-aging procedūrų metu | Trumpas masažas kaip veiksmingas sinergiškas procedūros poveikio pagerinimo būdas | Specialios masažo technikos  ir jų parinkimas modeliuojančios veido kaukės veikimo metu)
  • 12:45-13:15 Parodomieji, išskirtinai Cell Fusion C procedūroms salone sukurti, masažo judesiai, odos stangrumo ir elastingumo išlaikymui. | Lektorė Asta Mažeikienė. 
  • 13:15-14:00 Pietų pertrauka 
  • 14:00-14:45 Diskusija su dermatovenerologe Jurgita Karčiauskiene: kaip papildyti estetines, medicinines procedūras kosmetologijoje, neperžengiant kompetencijos ribų. | Kalbina trenerė Rasa Neverauskaitė. 
  • 14:45-15:00 Trumpa „pH Biome“ ir „Timereverse“ produktų apžvalga. | Lektorė Rasa Neverauskaitė. 
  • 15:00-15:45 Pranešimas: „Odos mikrobiomos svarba, funkcionavimo mechanizmas, kaip ją išlaikyti efektyviai funkcionuojančią ir kokie ingredientai tai lemia. Požymiai, išduodantys sutrikusią odos mikrobiotos pusiausvyrą. | Lektorė doc. dr. Diana Barragan Ferrer. 
  • 15:45-16:45 Pranešimas: „Timereverse“ faktoriaus veikimo mechanizmas, argirelino poveikis senėjimo procesams. Kodėl kremuose yra svarbios pernešimo sistemos ir kokių reikėtų vengti?“ | Lektorė doc. dr. Diana Barragan Ferrer. 


Lektorė doc. dr. Diana Barragan Ferrer

Doc. dr. Diana Barragan Ferrer yra baigusi doktorantūros studijas Prancūzijoje – Institut National Polytechnique de Toulouse ir Kauno Technologijos Universitete, turi įgijusi du daktaro laipsnius chemijos srityje. Specializacija – aktyvūs komponentai. Laimėjusi prestižinę Prancūzijos ministerijos stipendiją EIFFEL.
Doc. dr. Diana Barragan Ferrer turi nemažos patirties biomedicinos srityje. Didžiulę patirtį sukaupė dirbdama Prancūzijoje, tokiuose inovaciniuose centruose kaip: LCA-CATAR (Toulouse, Prancūzija), Centre de R&D et Transfert de Technologie (Technologijų centras), teikiančiame paslaugas, susijusias su naujausiomis technologijomis ir naujų produktų gamyba bei jų tyrimais ir kūrimu.
Šiuo metu lektorė docentė taip pat dėsto Kauno kolegijos Medicinos fakulteto Biomedicinos diagnostikos ir Kosmetologijos katedroje. Nuolatos stažuojasi Prancūzijos mokslo institucijose ir dalyvauja daugelyje projektų kaip tyrėja. Yra parašiusi daugiau kaip 20 straipsnių, kurie spausdinami pripažintuose tarptautiniuose mokslo žurnaluose. Dalyvauja tarptautinėse konferencijose ne tik Lietuvoje, bet ir užsienyje. Yra išleidusi mokomąją medžiagą susijusią su aktyviais komponentais esančiais kosmetikos produktuose. Veda seminarus apie aktyvius komponentus kosmetikoje ne tik Lietuvoje, bet ir užsienyje. Konsultuoja kosmetikos gamintojus, kuriant inovatyvius kosmetikos gaminius.


Lektorė dr. Jurgita Karčiauskienė

Gydytoja dermatovenerologė, medicinos mokslų daktarė  specializuojasi veido odos ligose ir jų gydyme, senėjimo prevencija, lazerinė dermatologija, pediatrinė dermatologija, nėščiųjų odos priežiūra ir ligos. Jurgita Karčiauskienė turi ilgametę dermatologinę patirtį, parašiusi daugybę mokslinių straipsnių, nuolat tobulinanti savo žinias Lietuvos ir užsienio konferencijose, priklauso daugybei skirtingų draugijų.


Lektorė Asta Mažeikienė

Elenos Zemskovos masažo mokyklos Lietuvoje savininkė, jau 6 metus organizuojanti mokyklos veiklą Lietuvoje. Jau 20 metų aktyviai dalyvaujanti grožio srityje, pradedant nuo pardavimų grožio srities specialistams, vadovavimo SPA namams, koučingo mokymų vedimo kosmetologams, kirpėjams, didelių SPA komandoms. Organizuodama veiklą, pati palaipsniui įsitraukia į mokymus, to pasekoje yra pabaigusi visas veido masažo technikas ir įgijusi VEIDO CHIROMASAŽO IQ MEISTRO statusą. Sukauptos žinios, argumentacija apie masažą augina norą dalintis tuo, skleidžiant teisingą požiūrį į veido bei kūno masažus.



Trenerė Rasa Neverauskaitė

Akredituota tarptautinės grožio ir SPA specialistų ruošimo mokyklos ITEC dėstytoja, lektorė, tarptautinė trenerė, SPA terapijos specialistė-kosmetologė. Dėstytoja taip pat turi tarptautinio verslo magistro ir ugdomojo vadovavimo (angl. coaching) specialisto diplomus. Nuo 2004 metų skaito paskaitas grožio specialistus rengiančiose kolegijose bei mokyklose, veda praktinius seminarus kosmetologams bei SPA terapijos specialistams.



Registracija

Konferencijoje dalyvauti gali tik mūsų esami klientai. Norėdami užsiregistruoti, susisiekite el. paštu [email protected]





Ši konferencija priklauso trečiam mokymų lygiui:

III lygis: Viskas kas padės jums ir jūsų verslui augti, tobulėti ir siekti dar geresnių rezultatų.

  • Procedūrų kombinacijų mokymai, masažų mokymai, verslumo temos ir kitos aktualiausios grožio sektoriaus temos.
  • III lygyje Jūsų laukia ne tik veido procedūrų mokymai, tačiau ir seminarai su verslumo ekspertais, kurie padės Jūsų paslaugas iškelti į naują lygmenį!
  • Mokymuose gali dalyvauti tik 2 ir daugiau metų patirtį turintys meistrai bei išklausę I ir II lygio mokymus.
  • Suteikiamas diplomas.
  • Kaina 35 Eur. 



Susiję prekės

All comments