Dovanų paieškos palengvintos Jums ir Jūsų klientams

Dovanų paieškos palengvintos Jums ir Jūsų klientams

Magiškas dovanų popieriaus šiugždėjimas, šventinių patiekalų čirškėjimas, eglės šakų šnarėjimas. Kad ir kokie nenuspėjami buvo šie metai – Kalėdos ateis! Ir jau vos už keleto savaičių. Kita vertus, šiemet, kaip niekad anksčiau, rekomenduojame turėti planą Kalėdoms: kad paskutinę minutę nereikėtų stumdytis nei perpildytose kaukėtose eilėse prie ingredientų baltai mišrainei, nei ieškant dovanų patiems mylimiausiems. Atsidėkodami už buvimą kartu, taupydami Jūsų bei Jūsų klienčių laiką, ramybę ir pinigus, šiemet dovanomis pasirūpinome mes – šventiškai supakavome net 10 skirtingų grožio ir geros savijautos rinkinių.   Kodėl šiuos šventinius rinkinius verta įsigyti JUMS? ?

  • Rinkiniai parduodami tik mūsų klientams, tik mūsų puslapyje bei per vadybininkes;
  • Itin patrauklios, išskirtinės kainos – Jūsų klientės tai įvertins;
  • Rinkiniuose – tik klientų pamilti produktai: Cell Fusion C, Cell Fusion C Expert, The Organic Pharmacy, o taip pat ir Eco by Sonya, Viridian ir Blancreme;
  • Kiekvienas rinkinys – konkrečiai odos problemai, būklei ar poreikiams;
  • Rinkiniai skirti ir Jūsų klientei, ir jos mamai, sesei, draugei, vyrui;
  • Perkant šiuos rinkinius sutaupysite ir laiko, ir pinigų!
  Kuo šventiniai rinkiniai naudingi JŪSŲ KLIENTAMS? ?
  • Dovanos atkeliaus maišeliuose – nebereikės rūpintis įpakavimu;
  • Jūsų klientės juos įsigys tik pas Jus;
  • Dovanodamos šiuos rinkinius, klientės įtiks net išrankiausioms draugėms;
  • Populiariausi, klienčių patikrinti ir pamilti produktai – tai gali būti ir nuostabi dovana sau, norint pasilepinti šiuo įtemptu laikotarpiu;
  • Profesionali odos priežiūra namuose, iki kito vizito pas Jus;
  • Klientės sutaupys laiko ir išvengs grūsčių ir kontakto viešose erdvėse rinkdamosis ir pirkdamos dovanas tiesiai iš Jūsų.
  Šiemet neleiskite klientėms nerimauti dėl per vėlai įsigytų dovanų – pasirūpinkite rinkiniais jau dabar!  

Išskirtiniai šventiniai rinkiniai

Rinkinys „Bestseleriai“Meilė nuo pirmų serumo, kremo, kaukės lašų – tai tikri klienčių favoritai! Rinkinys „Cell Fusion C Expert skaistinantis“Kad profesionalių skaistinančių procedūrų prabangos jausmą būtų galima pratęsti ir namuose! Rinkinys „The Organic Pharmacy skaistinantis“Skaistinantis, drėkinantis SPA vonios kambaryje: priemonės, esančios rinkinyje, lepiną odą ir glosto jausmus skaniausiais kvapais. Rinkinys „Anti-Ageing“Tikra grožio „bomba“ brandžiai, sausai, tonusą ir spalvą praradusiai veido ir dekoltė odai. Rinkinys „Mylimiausias“Puikus pasirinkimas šaltoms ir niūrioms žiemos dienoms, kuris pasirūpins ne tik oda, bet ir iš vidaus! Rinkinys „Spindintis įdegis“Vasaros spindesys per žiemos šventes – norinčiai gaivios, skaisčios odos, spindinčios tarsi po gerų atostogų! Rinkinys „Drėkinantis“Gardžiausia šventinė puota švelnaus šveitimo ir gilaus drėkinimo ištroškusiai odai. Rinkinys „Sausai odai“Šie trys klientų favoritais jau tapę produktai – tai minkštos, švelnios, nuramintos ir pamaitintos odos paslaptis. Rinkinys „Riebiai odai“Kad veidas būtų gaivus ir skaistus, o nešvarumai pranyktų kaip pirmosios snaigės. Rinkinys vyramsTegul ta kukli, vienintelė vyro lentyna vonios kambaryje spindi prabanga ir kokybe!

Susiję prekės

All comments