The Organic Pharmacy kosmetiką pristatėme „Grand Hotel Kempinski Vilnius” viešbučio SPA!

The Organic Pharmacy kosmetiką pristatėme „Grand Hotel Kempinski Vilnius” viešbučio SPA!

Be galo džiaugiamės galėdami pranešti, jog procedūros su The Organic Pharmacy kosmetika – jau „Grand Hotel Kempinski Vilnius” viešbučio SPA!

Rugsėjo 16 d. kosmetologė, lektorė Ramunė Pečulaitienė „Kempinski the SPA“ terapeutėms vedė praktinius mokymus su The Organic Pharmacy kosmetika, o kompanijos filosofiją ir išskirtinumus pristatė produktų grupės vadovė Indrė Venclovaitė. Seminaro metu dalyvės stebėjo bei viena kitai atliko mokomąsias kūno įvyniojimo bei veido procedūras.

The Organic Pharmacy produktai išsiskiria natūralių ingredientų gausa ir yra gaminami pasitelkiant aukštąsias technologijas bei klinikinius tyrimus. Kompanija išsamias sveikatos žinios paverčia išskirtinėmis produktų formulėmis, kurios sujungia botanines, homeopatines ir kosmetikos žinias ir kuria naują švaraus, efektyvaus grožio standartą. Pagrindinis tikslas – kurti 360 laipsnių grožį, tai yra rūpintis visapusiškai tiek išoriniu, tiek ir vidiniu grožiu, todėl The Organic Pharmacy savo asortimente turi ne tik veido ir kūno kosmetikos produktus, bet ir maisto papildus. The Organic Pharmacy produktų tyrimai, formulių kūrimas ir produktų gamyba yra atliekama nuosavoje kompanijos laboratorijoje Londone. Kiekvienas produktas yra pagamintas su meile, mokslu ir žiniomis mažomis partijomis, kad būtų užtikrinta griežta kokybės kontrolė ir maksimalus veiksmingumas.

Dalinamės akimirkomis iš mokymų!

Susiję prekės

All comments