Mokslinė Cell Fusion C konferencija „Aktyvūs komponentai kosmetikoje ir naujausios jų tendencijos“ su doc. dr. Diana Barragan Ferrer

Mokslinė Cell Fusion C konferencija „Aktyvūs komponentai kosmetikoje ir naujausios jų tendencijos“ su doc. dr. Diana Barragan Ferrer

Apie konferenciją

Ši mokslinė konferencija – tai išskirtinė galimybė Lietuvoje išgirsti doc. dr. Dianą Barragan Ferrer. Lektorė pristatys kosmetikos ingredientų svarbą ir poveikį odai, supažindins su populiariausiais ingredientais, jų reakcijomis komplekse su kitais bei naujausias mokslines tendencijas ingredientų gausoje. Doc. dr. Diana Barragan Ferrer konferencijos metu nagrinės peptidus ir kitus aktyvius augalinius kompleksus Cell Fusion C Expert medicininėje kosmetikoje. Ši konferencija – tai išskirtinė proga grožio profesionalams itin pagilinti savo žinias, pasisemiant jų iš lektorės, dalyvaujančios ne tik kosmetikos produktų tyrimuose, bet ir jų gamybos procesuose tarptautiniu mastu.

Konferencijos lektorė

Doc. dr. Diana Barragan Ferrer yra baigusi doktorantūros studijas Prancūzijoje – Institut National Polytechnique de Toulouse ir Kauno Technologijos Universitete, turi įgijusi du daktaro laipsnius chemijos srityje. Specializacija – aktyvūs komponentai. Laimėjusi prestižinę Prancūzijos ministerijos stipendiją EIFFEL.
Doc. dr. Diana Barragan Ferrer turi nemažos patirties biomedicinos srityje. Didžiulę patirtį sukaupė dirbdama Prancūzijoje, tokiuose inovaciniuose centruose kaip: LCA-CATAR (Toulouse, Prancūzija), Centre de R&D et Transfert de Technologie (Technologijų centras), teikiančiame paslaugas, susijusias su naujausiomis technologijomis ir naujų produktų gamyba bei jų tyrimais ir kūrimu.
Šiuo metu lektorė docentė taip pat dėsto Kauno kolegijos Medicinos fakulteto Biomedicinos diagnostikos ir Kosmetologijos katedroje. Nuolatos stažuojasi Prancūzijos mokslo institucijose ir dalyvauja daugelyje projektų kaip tyrėja. Yra parašiusi daugiau kaip 20 straipsnių, kurie spausdinami pripažintuose tarptautiniuose mokslo žurnaluose. Dalyvauja tarptautinėse konferencijose ne tik Lietuvoje, bet ir užsienyje. Yra išleidusi mokomąją medžiagą susijusią su aktyviais komponentais esančiais kosmetikos produktuose. Veda seminarus apie aktyvius komponentus kosmetikoje ne tik Lietuvoje, bet ir užsienyje. Konsultuoja kosmetikos gamintojus, kuriant inovatyvius kosmetikos gaminius.

Konferencijos dienotvarkė

11:00-11:45 Ingredientų svarba ir jų poveikis odai. Populiariausi ingredientai, jų reakcijos komplekse su kitais, naujausios mokslinės tendencijos ingredientų gausoje.

11:45-13:00 Peptidai ir kiti aktyvūs augaliniai kompleksai medicininėje Cell Fusion C Expert kosmetikoje.

Konferencija skirta tikprofesionalams.lt klientams, pasirašiusiems su mumis sutartį.

Konferencija vyks

2020 m. rugsėjo 8 d.

„Kauno Dokas”, Jonavos g. 7, Kaunas

Konferencija mokama (25€). Dalyvių skaičius ribotas, todėl būtina išankstinė registracija (iki 08.28) , susisiekiant su savo regiono vadybininke. Apmokėjimas pavedimu prieš konferenciją. Registracija bus patvirtinta tik gavus pavedimą.

Registracija uždaryta, dėkojame už didelį susidomėjimą!

Tobulėkime kartu su profesionalais!

https://youtu.be/QxIEPPQqaB4

Susiję prekės

All comments