Zoom instrukcija. Kaip prisijungti į mūsų webinar'ą?

Zoom instrukcija. Kaip prisijungti į mūsų webinar'ą?

Džiaugiamės dideliu Jūsų susidomėjimu mūsų online seminarais ir dalinamės trumpa instrukcija, kaip į juos prisijungti!

Užsiregistravus į seminarą, su Jumis susisieks ir dalyvavimą patvirtins vadybininkė. El. paštu gausite Zoom platformos pakvietimą-nuorodą, kurią paspaudę būsite nukreipti į mūsų online seminarą. Į seminarą rekomenduojame pradėti jungtis 5 min. iki jo pradžios.

  1. Paspauskite Jums atsiųstą nuorodą arba įveskite ją naršyklės juostoje ir būsite nukreipti į Zoom internetinę svetainę.
  2. Jei jau esate į kompiuterį įdiegę Zoom programą, paspauskite mygtuką Click here.
  3. Iššokus papildomam naršyklės langeliui, spustelkite open Zoom ir būsite nukreipti į mūsų seminarą Jūsų kompiuteryje įdiegtoje Zoom programoje.
  4. Daugeliu atveju jungiantis pirmąjį kartą programėlė įdiegiama automatiškai. Jei tai nevyksta, o Zoom programos kompiuteryje dar nesate įdiegę, spustelkite download & run Zoom. Į kompiuterio Atsiųsti failai (Downloads) aplanką įrašomas .exe formato failas. Jį reikia paleisti („Run“) ir įdiegti.
  5. Jei programos Jūsų kompiuteryje įdiegti ar paleisti negalima, spustelėkite Start from your browser (tokiu atveju gali veikti ne visos funkcijos) ir seminaro transliaciją matysite tiesiogiai savo naršyklėje.
  6. Jei norite į seminarą prisijungti per išmanųjį telefoną, iš App store (Apple įrenginiams) arba Google Play store (Android įrenginiams) parsisiųskite ZOOM Cloud Meetings programėlę.
  7. Spustelkite nuorodą, atsiųstą vadybininkės el. paštu, ir būsite automatiškai nukreipti į mūsų seminarą Zoom programėlėje.


Susiję prekės

All comments