DICALCIUM PHOSPHATE DIHYDRATE, GLYCERIN, WATER (AQUA), LAURYL GLUCOSIDE, HYDRATED SILICA, CELLULOSE GUM, CITRIC ACID, POTASSIUM SORBATE, AROMA, SODIUM BENZOATE, STEVIA REBAUDIANA EXTRACT, CAMELLIA SINENSIS (GREEN TEA) LEAF WATER, LINALOOL*, LIMONENE*, ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT, CARICA PAPAYA (PAPAYA) FRUIT EXTRACT. * FROM NATURAL ESSENTIAL OILS

Lebon yra aukščiausios kokybės burnos priežiūros prekės sukurtos 2015 metais. Lebon įkūrė Stephanie, kuri yra meno istorijos žinovė ir profesionali fotografė kartu su savo vyru Richard, kuris specializuojasi kosmetikoje ir yra atestuotas dermatologas.

Dantų valymas yra pirmas ir paskutinis dienos darbas, todėl Richard’as ir Stephanie norėjo pasiūlyti švarią ir natūralią alternatyvą, tiems kas vertina vidinę gerovę.

Lebon praturtintas natūraliais skoniais iš gamtos. Dviejų minučių dantų valymosi rutina taps kelione kupina įvairiausių naujų pojūčių. Stephanie ir Richard’as kviečia Jus  pasimėgauti 9 skirtingais skoniais ir kartu nukeliauti į pojūčių kupiną kelionę. 

chat Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.