Aktyvūs filtrai

Toninis vidutinio atspalvio BB kremas „Skin...

Prieinamumas: 13 Turime sandelyje

Lengvas daugiafunkcinis vidutinio atspalvio BB kremas lengvai susigeria į odą, kad paslėptų netobulumus ir suteiktų vidutinio tamsumo, šiek tiek matinį atspalvį.

Natūralios kilmės pigmentai ir šviesą atspindintys mineralai padengia odą, skaistina ją, suteikia jaunatviško spindesio ir natūralų šiek tiek matinį atspalvį.

Blizgesį suteikiantis aviečių kūno šveitiklis...

Prieinamumas: 1 Turime sandelyje

Itin malonaus aviečių kvapo kūno šveitiklis su cukrumi ir rausvuoju moliu švelniai, bet veiksmingai šveičia odą, pašalina negyvas odos ląsteles ir skatina natūralų odos atsinaujinimą.

Šveitiklis ne tik nušveičia negyvas odos ląsteles, bet tuo pačiu drėkina bei minkština odą, o šviesą atspindintys natūralūs mineralai suteikia odai subtilaus žvilgesio.

Kvepianti žvakė „Christmas Tree”

Prieinamumas: 1 Turime sandelyje

Jaukus, aromatingas žiemos švenčių pušų ir eglių mišinys su sodriomis kedro medžio bazinėmis natomis, įkvėptas nuostabiausio metų laiko. Ši žvakė kvepia tarsi gyva Kalėdų eglutė, kurdama jaukumą ir šventinę nuotaiką. 

Graži spalvota stiklinė žvakė suteikia ryškumo ir žvilgesio bet kokiam interjerui.  

Anti-aging paakių kremas „Rejuvenating Eye...

Prieinamumas: 4 Turime sandelyje

Lengva formulė akimirksniu įsigeria ir prižiūri jautrią akių srities odą, suteikdama anti-aging efektą bei mažindama nuovargio požymius.

Plona, trapi akių srities oda neturi riebalinių liaukų ir yra linkusi sausėti bei dehidratuoti - tai pagrindinės ankstyvo odos senėjimo ir plonų linijų bei raukšlių atsiradimo priežastys. Drėgmė yra raktas į jaunatvišką išvaizdą.

Kvepianti žvakė „Night”

Prieinamumas: Neturime

"Night” riboto leidimo žvakių aromatas - tai unikalus sandalmedžio, miros, vanilės, muskuso ir šiek tiek citrusinių vaisių natų mišinys, kurio pagrindą sudaro tauriųjų medžių ir vaisių natos.  

Rekomenduojama visiems, kurie nori išbandyti naują ir originalų aromatą.  

Graži spalvota stiklinė žvakė suteikia ryškumo ir žvilgesio bet kokiam interjerui. 

Greipfrutų ir mandarinų kūno šveitiklis...

Prieinamumas: Neturime

Greipfrutų ir mandarinų kūno šveitiklis su cukrumi ir simondsijų granulėmis švelniai ir veiksmingai šveičia odą, pašalina negyvas odos ląsteles ir skatina natūralų odos atsinaujinimą.

Šveitiklis ne tik puikiai nušveičia negyvas odos ląsteles, bet tuo pačiu drėkina, minkština bei puoselėja odą.

Blizgesį ir bronzinį efektą suteikiantis sausas...

Prieinamumas: 9 Turime sandelyje

Prabangus, lengvas ir greitai įsigeriantis purškiamas kūno aliejus drėkina, suteikia odai švelnią bronzinę išvaizdą ir nuostabų spindesį.

Blizgesį ir bronzinį efektą suteikiantis aliejus padeda išlyginti odos atspalvį, suteikia odai natūralaus įdegio spindesį, auksinį švytėjimą, blizgesį bei skatina natūralų odos atsinaujinimą.

JOIK Home & Spa kvepianti žvakė "Salted Caramel"

Prieinamumas: 21 Turime sandelyje
Įsivaizduokite, kad įeinate į kavinę, kurioje jus pasitinka orkaitėje kepta sūdyta karamelė ir puodelis kapučino. Visa patalpa prisipildo saldaus, šiek tiek kartaus aromato, kuris tirpsta burnoje. Dangiškai saldžiame aromate dominuoja karamelė ir romas, fone skamba kava, irisas, vanilinis pienas ir rudasis cukrus. Leiskite šiai gardžiai kvapo patirčiai įsilieti į jūsų gyvenimą.
Graži perlamutrinės rudos spalvos kvepalai tinka kaip akcentas bet kuriame kambaryje. 


Viršutinės natos: Karamelė, romas
Vidurinės natos: Skrudinta kava, Tonka pupelės, irisas
Bazinės natos: Vanilinis pienas, rudasis cukrus, vanilė 

Ilgai išliekantys skysti akių šešėliai „07...

Prieinamumas: Neturime

Tai ilgai išliekantys akių šešėliai, kurie sukuria kerinčių akių įspūdį!  

Platus skirtingų spalvų pasirinkimas padės išsirinkti tinkamiausius atspalvius jums, o maišant drauge galima išgauti ir begalę naujų atspalvių. 

Paprasta ir patogu naudoti tiek su aplikatoriumi, šepetėliu ar tiesiog pirštu. 

Sertifikuoti COSMOS NATURAL.  

Kvepianti žvakė „Spiced Cranberry”

Prieinamumas: 4 Turime sandelyje

Šis itin kvapnus aštrus spanguolių aromatas - tai puikus kvapniųjų spanguolių ir cinamono, kardamono, muskato riešuto ir gvazdikėlių kvapo mišinys. Tai geriausiai parduodamas kalėdinis kvapas, tačiau daugelis jį mėgsta ir visus metus. 

Graži spalvota stiklinė žvakė suteikia ryškumo ir žvilgesio bet kokiam interjerui.