Water, Centella Asiatica Extract, Glycerin, Centella Asiatica Flower/Leaf/Stem Extract, Ganoderma Lucidum (Mushroom) Stem Extract, Albatrellus Confluens (Mushroom) Extract, Centella Asiatica Root Extract, Centella Asiatica Leaf Extract, Sodium Hyaluronate, Betaine, Trehalose, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Panthenol, Polyglyceryl-10 Laurate, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Methyl Diisopropyl Propionamide, Tromethamine, Glyceryl Glucoside, Disodium EDTA, Allantoin, Glyceryl Acrylate/Acrylic Acid Copolymer, Saccha Romyces Ferment Filtrate, Butylene Glycol, Saccharomyces Ferment, Asiaticoside, Madecassoside, Madecassic Acid, Acetyl Hexapeptide-8, Aspartic Acid, Asiatic Acid, 1,2-Hexanediol, Hydrox Yacetophenone, Pentylene Glycol
  1. Ant švarios veido odos užtepkite toniko; 
  2. Nuimkite kaukę apsaugantį  tinklelį ir ant veido uždėkite kaukę; 
  3. Nuimkite kitą tinklelį ir kaukę palikite ant veido odos 2-30 minučių; 
  4. Nuėmus kaukę, švelniai patapšnokite veidą, kad veikliosios medžiagos pilnai susigertų.  

Skirta tik išoriniam naudojimui. Nutraukite naudojimą atsiradus sudirgimams. Saugoti nuo vaikų.  

CMS LAB kompanija buvo įkurta 2001 metais ir pastaruosius 19 metų ji nuolat tobulino kuriamus medicininės kosmetikos produktus naujausiomis technologijom, kurios pagrįstos dermatologų sprendimais. CMS LAB yra ekspertų kompanija medicininės kosmetikos srityje, kuri kuria aukšto lygio produktus ir vadovaujasi naujausiomis tendencijomis medicininės kosmetikos rinkoje Korėjoje ir visame pasaulyje.  

„Cell Fusion C“ – esminiai medicininės odos priežiūros sprendimai sprendžiantys odos problemas ir pagerinantys jos būklę

„Cell Fusion C“ sukurta odos problemų sprendimui ir tobulinimui, vystoma jau 19 metų su ekspertų ir klientų pripažinimu bei ilgamete patirtimi.  

Aukštosios technologijos – NEO CMS™

„NEO CMS™“ yra "Cell Fusion C" patentuotas ingredientas, kuris veikdamas giliuosiuose odos sluoksniuose, iš esmės atstatato ir sutvirtina odos barjerinę funkciją. 

Optimaliu santykiu sujungti 9 skirtingi ingredientai, stiprina odą nuo giliųjų jos sluoksnių ir padeda sustiprinti odos barjerinę funkciją.

CMS LAB tyrimų ir plėtros centras

„Cell Fusion C“ nuosavame tyrimų ir plėtros centre nuolatos tirinėja aukštos kokybės formules odos priežiūrai ir gydymui. Kiekvienas produktas yra patvirtinamas saugumo ir veiksmingumo testais.

Rekomenduojama kartu su:

chat Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

16 kitų prekių šioje kategorijoje: