WATER, ZINC OXIDE, PROPYLHEPTYL CAPRYLATE, C12-15 ALKYL BENZOATE, BUTYLENE GLYCOL, DISILOXANE, LAURYL POLYGLYCERYL-3POLYDIMETHYLSILOXYETHYL DIMETHICONE, ISODODECANE, ISOTRIDECYL ISONONANOATE, POLYGLYCERYL-3POLYDIMETHYLSILOXYETHYL DIMETHICONE, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, MAGNESIUM SULFATE, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, METHYL METHACRYLATE CROSSPOLYMER, 1,2-HEXANEDIOL, FRAGRANCE, POLYHYDROXYSTEARIC ACID, GLYCERYL CAPRYLATE, CAPRYLYL GLYCOL, POLYMETHYLSILSESQUIOXANE, PANTHENOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, TOCOPHEROL, HYDROGENATED LECITHIN, CERAMIDE NP, SUCROSE STEARATE, CHOLESTEROL, STEARIC ACID, CHOLESTERYL MACADAMIATE, PALMITIC ACID, SACCHARIDE ISOMERATE, HYDROLYZED LUPINE PROTEIN.

CMS LAB kompanija buvo įkurta 2001 metais ir pastaruosius 19 metų ji nuolat tobulino kuriamus medicininės kosmetikos produktus naujausiomis technologijom, kurios pagrįstos dermatologų sprendimais. CMS LAB yra ekspertų kompanija medicininės kosmetikos srityje, kuri kuria aukšto lygio produktus ir vadovaujasi naujausiomis tendencijomis medicininės kosmetikos rinkoje Korėjoje ir visame pasaulyje.  

„Cell Fusion C“ – esminiai medicininės odos priežiūros sprendimai sprendžiantys odos problemas ir pagerinantys jos būklę

„Cell Fusion C“ sukurta odos problemų sprendimui ir tobulinimui, vystoma jau 19 metų su ekspertų ir klientų pripažinimu bei ilgamete patirtimi.  

Aukštosios technologijos – NEO CMS™

„NEO CMS™“ yra "Cell Fusion C" patentuotas ingredientas, kuris veikdamas giliuosiuose odos sluoksniuose, iš esmės atstatato ir sutvirtina odos barjerinę funkciją. 

Optimaliu santykiu sujungti 9 skirtingi ingredientai, stiprina odą nuo giliųjų jos sluoksnių ir padeda sustiprinti odos barjerinę funkciją.

CMS LAB tyrimų ir plėtros centras

„Cell Fusion C“ nuosavame tyrimų ir plėtros centre nuolatos tirinėja aukštos kokybės formules odos priežiūrai ir gydymui. Kiekvienas produktas yra patvirtinamas saugumo ir veiksmingumo testais.

Rekomenduojama kartu su:

chat Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

16 kitų prekių šioje kategorijoje: