Kefir-Kombuča fermentuotas maisto papildas...
"Gold Spice" sudėtyje yra ekologiškos imbierų ir ciberžolių šaknys, bei fermentuotos skirtingų mikroorganizmų kultūros.
Įkūrėjas
„Living Nutrition“ įkūrėjas yra diplomuotas mitybos specialistas, dėstytojas, tyrėjas Graham Botfield. Naudodamas savo žinias apie tradicinius vaistus, įskaitant vaistažolių ir grybų naudojimą natūralioje medicinoje, Graham visą dėmesį sutelkė į mokslinius tyrimus apie fermentuotus maisto produktus ir vaistažoles. Remdamasis savo žiniomis, tyrimais ir senovės išmintimi sukūrė unikalų kefyr-kombucha fermentacijos procesą.
Filosofija
Visų „Living Nutrition“ gaminamų papildų pagrindas yra gamta ir natūralumas. Naudojami tik tradiciniai ir natūralūs metodai bei ingredientai, nenaudojami cheminiai ar dirbtiniai priedai.
Gamta ir grynumas yra kompanijos gaminių pagrindas. Naudojami metodai ir ingredientai yra tradiciniai ir natūralūs, ir niekada nenaudojami cheminiai ar sintetiniai priedai.
Gamintojas remiasi etiškos gamybos principais ir sudėtyje naudoja tik ekologišką, sudėtyje neturinčią GMO žaliavą, o tą patvirtina įgyti ekologiškumo sertifikatai.
Remiasi tikėjimu, kad gamta yra efektyviausia sveikatos ir gyvybingumo priemonė, visada aktyviai remia bei skatina su gamtos ištekliais ir jų panaudojimu susijusius įvairius mokslinius tyrimus ir aktyviai dalyvauja švietėjiškoje veikloje.
Unikalus fermentacijos procesas
Atrinkti ingredientai fermentuojami tradiciniu kefyro kombučia fermentavimo metodu, naudojant unikalias 35 skirtingų mikroorganizmų kultūras. Pasibaigus fermentacijai visas gautas gyvųjų maistinių medžiagų mišinys praturtintas fermentais ir mikroorganizmais yra sausai užšaldomas.
Niekada nenaudojami šilumos, slėgio, nenatūralūs procesai ar ingredientai, tokie kaip užpildai, rišikliai ar priedai. Visi produktai tinkami veganams ir vegetarams.
Kefyras yra natūralus „supermaistas“, labai vertinamas dėl savo aukščiausios kokybės maistinės vertės. Fermentacijos procesą papildant kefyro skaidulomis ženkliai padidinamas biologinis maistinių medžiagų prieinamumas. Dėka unikalaus kefyro fermentacijos proceso daugelis maistinių medžiagų įgauna padidintą maistingumo lygį.
Tyrimai
Iki dabar gamintojas teigia atlikęs daugiau nei dvidešimt tyrimų su savo gaminamais produktais ir gavo puikius rezultatus. Living Nurition atliekamas fermentacijos procesas padidina aktyvių maistinių medžiagų lygį naudojamuose produktuose ir vaistažolėse, jie tampa lengviau biologiškai prieinami – nuo įsisavinimo iki panaudojimo ląstelių lygmenyje.
„Soil Association“ sertifikatas
Living Nutrition maisto papildai turi „Soil Association“ sertifikatą – tai yra Didžiosios Britanijos sertifikavimo institucijos išduodamas pažymėjimas, suteikiamas tik tuomet, jei produkte yra daugiau nei 95 procentai ekologiškos žaliavos. Šis sertifikatas garantuoja, kad produkte nėra žmonėms ar aplinkai kenksmingų medžiagų – parabenų, dirbtinių kvapiklių, dažiklių, naftos chemijos produktų. „Soil Association” sertifikuoti produktai yra biologiškai suyrantys ir nežalingi aplinkai. Kompanijos, norėdamos gauti šį sertifikatą, turi įrodyti kiekvienos naudojamos medžiagos ekologišką kilmę ir teikti tikrinti kiekvieno naujo produkto cheminę formulę bei etiketes. Sertifikuotos kompanijos įsipareigoja kasmet tikrinti savo gamybinius įrengimus ir atlikti naudojamų medžiagų auditą. „Soil Association” pripažinta viena griežčiausių sertifikavimo institucijų.
Visi Living Nutrition gaminami fermentuoti produktai yra gyvoji maistinė medžiaga.
Yra 11 prekės (-ių).
"Gold Spice" sudėtyje yra ekologiškos imbierų ir ciberžolių šaknys, bei fermentuotos skirtingų mikroorganizmų kultūros.
Living Nutrition naudoja unikalų Kombučia ir kefyro fermentacijos metodą susidedantį iš 35 skirtingų mikroorganizmų kultūrų. Šis fermentacijos metodas ekologišką mišinį paverčia į gyvą formą, sudarytą iš aktyvių maistinių medžiagų, fermentų ir mikroorganizmų.
Sudėtyje nenaudojami užpildai, rišamosios medžiagos ir maistiniai priedai. Papildomai pridėti aukščiausios kokybės grybai užtikrina puikią biologiškai aktyvią maistinių medžiagų pusiausvyrą
„Milk Thistle“ tai ekologiškų tikrojo margainio sėklų ir imbiero šaknų kompleksas. Sudėtyje naudojamos fermentuotos ir sausai užšaldytos ekologiškos tikrojo margainio sėklos.
„Living Nutrition“ naudoja senovinį mėnesio laiko fermentacijos metodą, kad būtų išsaugotos natūralios augalų savybės ir maistingumas. Kapsulės sudėtyje nenaudoja jokių dirbtinių priedų, rišiklių ar užpildų.
Buteliuko užtenka vienam mėnesiui.
GB-ORG-05
ES/ne-ES žemės ūkis.
Regenesis yra ekologiškas maisto papildas sėdėtyje turintis skirtingas mikroorganizmų kultūras (tokias kaip Lactobacillus Acidophilus, Lactobacillus Rhamnosus, Lactobacillus Casei, Lactobacillus Lactis, Lactobacillus Plantarum, Lactobacillus Fermentum and Lactobacillus kefir) bei papildomai sudėtis papildyta ekologišku tikruoju artišoku ir paprastosios trūkažolės šaknimis.
Living Nutrition gamintojas sukūrė išskirtinę, pilnavertę, gyvųjų kultūrų simbiozę, naudodamas mėnesį laiko trunkančią tradicinę kefyro fermentaciją.
Living Nutrition gamintojas sukūrė išskirtinę, pilnavertę, gyvųjų kultūrų simbiozę, naudodamas mėnesį laiko trunkančią tradicinę kefyro fermentaciją.
TERRAIN sudėtyje yra ekologiškas alavijas ir raudonoji guoba, bei ekologiškoje sojoje fermentuotos skirtingos kultūros.
TRANQUIL sudėtyje yra ekologiškas pankolis ir kilnioji blezdingūnė, bei fermentuotos skirtingos mikroorganizmų kultūros.
Planet Paleo jūrinio kolageno milteliai yra 100% išgaunami tik iš laukinės gamtos, iš žuvų pagautų Prancūzijos pakrantėse ir išlaikant natūralią ekologinę pusiausvyrą jūroje.